Sötét barna hajam van, és a szemem is sötét barna. Szerintetek a fehér szemüveg nem áll jól nekem?
Figyelt kérdés
Az osztálytársaim k*csögök, és azt mondják h nem áll jól, meg h sápaszt, de anyukám szerint jól áll.
Én nem tudom kinek higgyek, amikor először felpróbáltam én is úgy gondoltam h egész jó... de valahogy már nem vagyok benne biztos.
2011. aug. 1. 17:10
2/4 anonim válasza:
h most jól áll e az nem színtől függ. hanem arc és orr formától. ezekhez kell szemüveget választani. a szín az már mellékes.
4/4 anonim válasza:
Ez tényleg nem a színeidtől függ, hanem a fej formádtól. Nehéz kép nélkül bármit is mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!