Ki ez? Barna bőr, kopasz fej, szemüveg.
Figyelt kérdés
Egy híresség, ma láttam az utcán, de nem tudom hogy ki lehetett :S Nem ugrik be a neve, de elég jellegzetesen néz ki :D Neveket, esetleg képeket kérnék! :D2009. júl. 8. 19:01
2/20 A kérdező kommentje:
hülyee :D nem :D
2009. júl. 8. 20:21
3/20 anonim válasza:
kb nyolcezer ilyen ember futkározik az utcán.. nemis biztos hogy hírességvolt-.-"
4/20 anonim válasza:
vagy akkor mértnem kértél tőle autógrammot?:"D
6/20 anonim válasza:
honnan tudod h hiresség? am én se tudok mást mondani mint h fekete pákó
9/20 A kérdező kommentje:
tudom hogy híresség volt, mert ismerem, csak nem ugrik be a neve :S :D más is volt velem, és ő is mondta, hogy ez a fazon ismerős neki, de nem tudja ő sem :S amúgy valami olyasmit mondott, hogy (talán, mondom, nem biztos) zsidó, és fotós... :S
2009. júl. 10. 17:23
10/20 A kérdező kommentje:
és magyar! autogramot azért nem kértem, mert én felfelé mentem a mozgólépcsőn, ő meg lefelé :D így utólag belegondolva, oda kellett volna neki kiáltani, hogy "héé, ismerlek, ki vagy te?" :D bár, ez elég bunkóság lett volna :D
2009. júl. 10. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!