Barna szem, szőke haj?
Szerintem is jól néz ki. :)
Egy ismerős csajnak természetes skandinávszőke a haja és sötétbarna szeme. Nem egy hétköznapi kombináció és szép. :)
Nekem se tetszik.
A szőke haj csak kék/zöld szemmel igazán szép..és fehér bőrrel.
Jol nez ki.
Nekem is szoke hajam van es hozza nagy, sotetbarna szemem, szep egyutt.
Szuletnek igy emberek, raadasul szepek is, ha termeszetes hajszin tudsz festeni es nem nagyon muszoket, valamint az arcszined is passzol hozza, akkor jo lesz.
Peldaul a fiam is igy orokolte: szinten szoke, de nagyon szoke, a bore kellemesen barna, es nagy, barna szemei vannak. Nem fogom sem a hajat befestetni, sem szines kontaklencset rakni azert, mert valakinek ez a kombinacio nem jon be. :)
Nehany pelda:
Mért ne nézne ki jól együtt?Ez mekkora baromság már.Nekem is szőke a hajam és barna a szemem és még nm panaszkodott senki.
Szerintem csak azért mondják a barátaid h ne festesd be mert tudják h akkor ugy nagyon jól néznél ki:D Irigy kutyák.
Csupa olyanok mondták eddig, hogy jó a barna szem szőke haj, akik írták, hogy nekik is az van.
Én a képeket megnéztem, és egyiknek se a legelőnyösebb a szőke haj, mondjuk tényleg nem rossz.
Nekem ez például jobb hozzá.
Persze, hogy irom, mert valoban nekem is az van es ez a legjobb.
En termeszetes szoke vagyok a barna szememhez. Tinikoromban, amikor meg kerestem onmagam volt szinezve a hajam barnara, vorosre, egyik sem volt olyan jo, mint a szoke.
Biztos van olyan, akinek mas hajszin jobban all, de en latom magamon, hogy ez a 100%-os. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!