Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Barna szem, szőke haj?

Barna szem, szőke haj?

Figyelt kérdés
Szeretném befestetni a hajam szőkére, de pár embertől azt hallottam, hogy az barna szemhez nem néz ki jól. Nekem barna szemem van, de a bőröm világos. A hajam se túl sötét most, inkább világos barna.
2011. okt. 22. 11:16
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Szia! Nekem is ilyen szőkés a hajam és borostyán mandulavágású a szemem, és ezért a hajam és a szemem imádom! ;)
2017. jan. 15. 19:27
 22/25 anonim válasza:
Szerintem a legjobb az eredeti szín, de eredetiben ez a kedvenc kombóm.
2017. ápr. 16. 08:52
 23/25 anonim válasza:

nem értem a fekete vagy barna szemű csajok mi a francért erőltetik a szőke hajat.

csomó ilyen nőt látok, gyakran a bőrük is kreolabb, de azért csak festetik szőkére a hajukat.

szerintem ocsmány, és nem mindenkinek való.

kék és zöld szeműek, fehér bőrűeknek áll csak jól, a többieken csak röhögök.

2017. júl. 19. 23:41
 24/25 anonim ***** válasza:
Szerintem jól néz ki.
2020. júl. 17. 10:40
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
#19 vagyok, ot ev alatt megjartam az osszes szint a barna szememmel kb, voltam egeszen vilagos (feher/ezust) es nagyon sotet is (fekete, ez van most). Mindenki mast mondott hogy mi volt a legjobb, de azt soha senki nem mondta (oszinte csaladtagjaim es barataim vannak) hogy barmelyik is szar lett volna. Nekem a fekete tetszik a legjobban. Szerintem mindegy milyen szinu a szemed meg hajad, ha az arcod szep. Hozzateszem en elfogadnam a kel szemet inkabb..
2020. júl. 17. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!