Szeretném befestetni a hajam szőkére, de pár embertől azt hallottam, hogy az barna szemhez nem néz ki jól. Nekem barna szemem van, de a bőröm világos. A hajam se túl sötét most, inkább világos barna.
Én nem tudnék olyan kombót mondani, ami nem néz ki jól, esetleg a barna haj + barna szemet, mert csontegyformák a színek, ezáltal unalmassá válik. Festesd csak, ha még nem tetted meg.
2011. okt. 30. 15:40
14/25 anonim válasza:
Jól néz ki!!
nekem is szőkés barna hajam van( majdnem szőke az egész, persze festett..) barnás bőröm, nem szolizom, hanem kifekszem a napra:DD, és sötétbarna szemem van...Egyáltalán nincs természetellenes beütése..:DD
Sőt nekem azt mondták, jobban áll a szőke, mint a barna..:DD
Nyugodtan festesd be!!
2012. jún. 22. 07:41
15/25 anonim válasza:
Szerintem szép lehet.Még az is szép szerintem ha szép barna a bőröd hozzá :) bár ez attól is függ milyen szőke.Mert szerintem egy fehér szőke haj az már mű.
Nekem nagy barna szemem van és szőke melíros a hajam.És a bőrömnek is elég jó barna színe van nyáron.:)
Most 18 éves vagyok, de én már kb 12 éves korom óta melíroztatom és soha nem festeném át más színre, (maximum barnára) mert már annyira megszoktam, és ez nem is árt annyira a hajadnak mintha pl. teljesen befestetnéd.:)
2012. dec. 26. 18:48
16/25 anonim válasza:
Szerintem az attól függ hogy milyen barna a szemed. Mert szerintem egy platinaszőke hajhoz nem áll jól a mogyoró barna szem, viszont a nagyon sötét barna szinte már fekete kól állhat hozzá. Viszont ha sikerül természetes hajszínt kikeverniük ahhoz mindkettő jól áll.
2013. dec. 26. 11:03
17/25 anonim válasza:
Bocsi hogy keson irok:S
Nekem termeszetesen szoke a hajam es nagyon nagyon sotet barna szemem van . Kulonlefes szerintem
Regebben modellkedten is:)
Szerintem jol nez ki;) hasznald batran
2014. jún. 9. 16:35
18/25 anonim válasza:
Miert ne nezne ki jol?! ._. Nekem is barna szemem van es termeszetes vilagos szoke hajam es nagyon tetszik az embereknek sokkal kulonlegesebb mint a kek szem szoke haj es a barna hajhoz inkabb a kek szem megy ;)
2014. júl. 28. 00:18
19/25 anonim válasza:
Régi kérdés de muszáj ide írnom.Ha barna a szeme és szőke a haja nem tud mit csinálni valaki:D. Ráadásul sokkal szebb ez,mint a szőke haj+kék szem.Apropó,legalább egyedi,mert szőkehaj kék szem kombót asszem minden második csajon látsz;)
2015. aug. 8. 17:52
20/25 anonim válasza:
Szerintem is sokkal szebb ,mint pl a kék szem és szőke haj
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!