A barna bőr szebb mint a fehér?
Figyelt kérdés
Szerintem sokkal szebb a barna bőr...
Nem tudom elfogadni magam fehér bőrrel és tök rossz,
hogy nem lehetek barna bőrű...
Jó!Van szolárium meg ilyenek,de az meg olyan mű és
egyből levágják,hogy szolis vagy...A napozás,meg úgyis kikopik!!!
A mai világba meglátnak egy fehér bőrű embert és "pff de undorító" !!!
2011. aug. 3. 20:45
21/26 anonim válasza:
Mindkét szülőm félig cigány. A tesómon látszik ez a beütés, rajtam nem. Mindig is barna bőrt szerettem volna és a sötétebb (pl török vagy néger) srácok jöttek be.
El kell fogadni, ezt adta a gép :D
22/26 anonim válasza:
Szerintem a világos barna a szép
23/26 anonim válasza:
épp ellenkezőleg. ha az emberek meglátnak egy barna bőrű embret: "pff de undorító!!!" remélem nem kell magyarázni hogy miért :D
25/26 anonim válasza:
Régi kérdés, de ha nagyon fehérnek és sápadtnak tartanak az emberek, akkor az nem csak a bőrszíned miatt van. Lehet a túl sötét, vagy rossz árnyalatú hajszín, és a neked nem jól álló színek viselése miatt. Érdemes utánanézned az évszaktípusoknak. Nekem is nagyon fehér bőröm van, de ismerem a saját színeimet, amióta tudatosan öltözködöm, hófehérke helyett porcelánbaba vagyok. :)
26/26 anonim válasza:
Valaki emlékszik?Régen a barnákat lenézték mert hogy parasztnak nézték őket akik munka közben bebarnultak a napon,csúnyának számitott a barna bőr.Az elitek fehéritették is magukat.De szerintem mindkettő egyformán szép tud lenni ha fiatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!