Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A barna bőr szebb mint a fehér?

A barna bőr szebb mint a fehér?

Figyelt kérdés

Szerintem sokkal szebb a barna bőr...

Nem tudom elfogadni magam fehér bőrrel és tök rossz,

hogy nem lehetek barna bőrű...

Jó!Van szolárium meg ilyenek,de az meg olyan mű és

egyből levágják,hogy szolis vagy...A napozás,meg úgyis kikopik!!!

A mai világba meglátnak egy fehér bőrű embert és "pff de undorító" !!!

2011. aug. 3. 20:45
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom hogy fogadjam el magam...Rajta vagyok már,

de elég sok bőr hibám van.

Rákos persze nem akarok lenni,de egész életemben szégyenkezni sem...Lehet,hogy ez most túlzásnak hangzik,

de szégyen szemre,már itt tartok,mert hófehérkének hívnak..

Mindenki mondja,hogy menjek szolizni!

2011. aug. 3. 21:10
 12/26 anonim ***** válasza:
69%
Manapság nagyon jók az önbarnítók, vegyél egy drágábbat, ami direkt fehér bőrre van, és tanulmányozd a mikéntjét a dolognak :D Majd meglátod, h semmivel sem változik az életed!
2011. aug. 3. 21:27
 13/26 anonim ***** válasza:
89%

Az önbarnító krémek is károsak, amiket piacra dobnak. Nem lehetsz benne biztos, hogy az nem káros. Én inkább nem kockáztatnék egy amúgy is egészséges bőrt.

Nem kell szégyenkezned amiatt, mert fehér a bőröd.

Sajnos túlságosan is adsz mások véleményére. Pedig nem kéne így lennie. Akinek nem tetszel, hát nem tetszel. Nem lehet mindenkinek megfelelni. Olyannak nem is akarnék soha megfelelni, aki csak azért tudna szeretni, mert barna lett a bőröm. Aki elfogad, fogadjon el úgy ahogy vagyok.

És egy barna bőrön is meg lehet látni az apróbb szépséghibákat mint pl pattanás, erek, vagy ütődés stb..

Legalább is én mindig meglátom.

2011. aug. 3. 21:33
 14/26 anonim ***** válasza:
85%
WHITE POWER!
2011. aug. 6. 19:55
 15/26 anonim ***** válasza:
81%

Szia!

Tudom, tavalyi kérdés, de aktuális most is :)

Nos én fehér bőrű vagyok, és aki fehér esetleg érzékenyebb bőrű, ne napozzon, még akkor se, ha barnul.

Én is barna bőr mániás voltam, és ráqrtam, mert pigmentfoltok vannak az arcomon, a vállam egy kis naptól is szeplős :(

Pedig eredetileg gyönyörű, hibátlan porcelánbőröm volt.

Most csak fényvédővel mehetek az utcára, annyira fényérzékeny lettem.

Mások csúfoltak, azért napoztam. Nem kellett volna. Bár hogy kerülöm a napot és kezelem a bőrhibákat, így egyre szebb, de tudod milyen rossz úgy élni, hogy a nap érzékennyé tette a bőrödet, és nyugodtan nem mehetsz ki a szabadba, csakis ragacsos fényvédőkkel+kalapban?

Szerintem gyönyörű a fehér bőr és ki kell emelni! Méghozzá színes ruhákkal!

Én sötétbarna hajú, fehér bőrű és kék szemű vagyok. Jól állnak az intenzív színek: piros, sárga, zöld, királykék, türkiz, ciklámen! (az okkerszíneket és a halvány színeket hanyagold, azok sápasztanak). Ezek az erős színek úgyanúgy mutatnak a fehér bőrön is, mint a barna bőrön!

A hibátlan fehér bőr szépségét emeli ki. Ha formás, csinos alakod van, akkor 100% siker! :)

2012. júl. 3. 08:59
 16/26 anonim ***** válasza:
65%
Én meg olyannyira vagyok fehér, hogy rendre érdeklődnek segítő szándékkal, nincs-e szükségem egy pohár hideg vízre, ájulás szélén állok-e az idegtől, küszködök-e valami betegséggel, stb. Nem poénból húzzák az agyam, komolyan nem nézik alapjáratúnak a sápadtságomat. A haveroktól persze én is a képemhez kapok olyan cuki jelzőket, mint a Hófehérke, hipóreklám, háromhetes vízi hulla és társai, de ezeket nem veszem zokon, ellenkezőleg. Büszkeség tölt el arisztokratikus árnyalataimtól.:D És mindemellett az sem mondható el rólam, hogy könnyen padlóra küld egy kis napfény, sosem égtem le túl könnyen. Nem gondolom ezt oknak a megszégyenülésre.
2012. aug. 12. 20:46
 17/26 anonim ***** válasza:
96%
Nekem sokkal jobban tetszenek a fehér bőrű lányok, van bennük valami kislányos báj és elegancia. Sokkal érzékibb látványt nyújt egy ápolt, puha fehér bőr. A két legszebb fehér bőrű lány Amnada Seyfried és Rose McGowen. Ők egyszerűen gyönyörűek!
2012. aug. 12. 20:51
 18/26 A kérdező kommentje:
igen de Megan Fox is szép szerintem, ő is fehér csak néha barnítózzák!!! :)
2012. aug. 12. 20:56
 19/26 A kérdező kommentje:
najó nem néha mostanában túl sokszor :)
2012. aug. 12. 20:56
 20/26 rostas martin válasza:
72%
a barna bor a legszebb szerintem de minden bor szep.en szemelyesen cigany vagyok ezrt nekem is barna a borom nekem a barna jon be.
2013. jan. 1. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!