Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fehér bőröm, fekete hajam van...

Fehér bőröm, fekete hajam van ez így jó? Vagy feketéhez inkább barna bőr a szebb?

Figyelt kérdés

Pluszba, Fiúk titeket zavarna ha bnőtőknek pikkelysömörre lenne testszerte/hajbőr szétszortan.??

16/L

2010. máj. 8. 17:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Magyarázd el, mit az a hajbőr! :-D
2010. máj. 8. 17:31
 2/12 anonim ***** válasza:

Az egyik lány ismerősömnek pikkelysömöre van és k_rva jól néz ki. :) Ha te nem tartod "gáznak", akkor nem is lesz az.

Engem különösebben nem érdekelne.

2010. máj. 8. 17:38
 3/12 anonim válasza:

Szia!

Mivel fehér a bőröd, szerintem festesd a hajadat szőkére, alul fekete melírral, vagy ha ez nem tetszik akkor barnára. Az úgy sokkal jobban passzol, mert sztem a fehér bőrödet jobban" sápítja a fekete hajszín.

Keress fel nyugodtan, szívesen adok bővebb,más tanácsokat is, ebben a kategóriában. dalma46@citromail.hu

(név, és kat.ismertetőt írj meg) D.

2010. máj. 8. 17:38
 4/12 A kérdező kommentje:

Első válaszoló.bocsi fejbőr akart lenni.

Hát az van h a barátomnak a fekete haj tetszik és neki így tetszik,csak mondja néha h majd napozzak vagy vmi,de nehezen fog le a nap.

Köszi azért. Több választkérek.:)

2010. máj. 8. 17:42
 5/12 anonim ***** válasza:
nekem pikkelysömöröm van :( eléggé zavar. de szerintem még nem vették észre..
2010. máj. 8. 17:49
 6/12 A kérdező kommentje:

Engemis nagyon zavar,mivel jön a nyár mások előtt nem vagyok szívesen rövidnadrágba polóba,barátom elfogadott így ahogy vagyok,de mégis ugy érzem lehet zavarja őt h nem 1olyan bnője van aki nyáron is mer strandra járni fürdőruhába polóba ilyenekbe lenni,most kenjük igaz mulóban vagy ugyahogy,de még mindig látszik és ez nagyon rossz.

Sokan azthiszik ezt elkaphatják vagy bármi,de NEM!

ezt nem lehet elkapni. énis ezt örököltem.

2010. máj. 8. 17:52
 7/12 A kérdező kommentje:
**múloban van
2010. máj. 8. 17:52
 8/12 A kérdező kommentje:
2010. máj. 8. 17:53
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha nagyon fehér az arcod és fekete a hajad pluszba ehhez még fekete szemkontúr is tartozik, akkor az kicsit adams familys.
2010. máj. 8. 17:58
 10/12 A kérdező kommentje:
Azért annyira nagyon nem fehér csak kicsit.
2010. máj. 8. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!