Mit csináljak az arcbőrömmel?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok, két gyerek anyukája, így nincs időm kozmetikusra. Jövő hónapban a sógornőm esküvője lesz így jól szeretnék kinézni, de az arcom nagyon rosszul néz ki. Tele vagyok mitesszerekkel, és néha rettenetesen kipirosodik és hámlik. Tanácsokat kérek, hogy milyen kozmetikumokat használjak, vagy milyen pakolásokat próbáljak ki amelyek tényleg jók mitesszer ellen. Jelenleg luffa szivaccsal radírozok, krémezek hűségesen, de nem látok javulást.2013. jún. 26. 09:16
1/6 anonim válasza:
Azért nem látsz javulást, mert a mitesszereket csak is arctisztítással lehet kezelni, amit meg ugye kozmetikus tud helyesen elvégezni. Egyetlen krém se, radír se fogja azokat kiimádkozni a pórusokból sajnos.
2/6 anonim válasza:
Itt találsz hasznos tippeket:
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, ki fogom próbálni amit írtak. Arctisztító tejjel kapcsolatban tudnátok segíteni? Nézegettem a baleás ultra sensitivet, nem mertem még megvenni, de lehet kipróbálom, mert eddig sima arclemosót használtam de nem segített. Illetve a baleás cinkes arcpakolást, szerintetek ezek jók lehetnek?
2013. jún. 26. 10:15
4/6 anonim válasza:
a cinkes tuti jó!! másikat nem tudom sajnos, nem próbáltam
5/6 anonim válasza:
Én ugyan allergiás vagyok mindenre és emiatt szoktak apró pattanások megjelenni az arcomon, de nekem az Elocom-os gyógyszertári kenőcs pikk-pakk nagyon jól helyrehozza.
Nem tudom, hogy ezt akárki használhatja-e..
6/6 A kérdező kommentje:
Az elocomos ilyen sárgás tubusban van, az nem szteroidos kenőcs, van nekem is bár én azt másra kaptam, szerinted a mitesszereket is eltüntetné?
2013. jún. 26. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!