Mi van az arcbőrömmel?
Mindenképpen keress fel másik bőrgyógyászt, kozmetikust, mert olyan nincs, hogy nem tud segíteni. Olyan viszont van, hogy nem jól végzi a munkáját. Nekem kiütéseim voltak, elmentem 3 bőrgyógyászhoz, az egyik szerint valakitől örököltem és sose fog elmúlni, a másik szerint hormonprobléma, de majd elmúlik, a harmadik aztmondta, hogy rovarcsípés miatt jöttek ki.. aztán a 4. volt a jó választás. Igaz, sokat rohangáltam hozzá, de mindig tudott más lehetőséget mondani, és a végén kiderült, hogy egy tusfürdő miatt jött ki, mert olyan anyag volt benne.. felírt kenőcsöt, 2 nap 1 db-ot se találtam.. szóval ki kell fogni a jó orvost:)
egyébként a pattanásaimmal is jól megjártam, először a kozmetikus azt mondta, hogy nagyon sok van nem tudja kinyomkodni, menjek bőrgyógyászhoz. az azt mondta hogy tisztíttassam ki.. visszamentem a kozmetikába, hogy kezdjen valamit, erre mondja, hogy menjek bőrgyógyászhoz. mondom onnan jövök.. erre ő "Jaa hát akkor menjek el másik kozmetikushoz, mert ő ehhez nem nyúl"...:/ kedves emberek:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!