Mi a baj az arcbőrömmel? Allergia
Figyelt kérdés
Az arcomon mindig kijönnek ilyen nagyon nagy szúnyogcsípés szerű puklik, és nagyon fájnak (volt hogy aludni alig bírtam) ezért kiszoktam őket nyomkodni, de olyankor meg nagyon csúnya sötét-vöröses sebek maradnak utánuk, de azok már nem fájnak. A puklik azóta jelentek meg mióta különböző arclemosókat használok, és mióta abbahagytam kevesebb van, de sajnos még mindig előjön 1-2.. Kb. úgy jönnek elő, hogy elmúlik az egyik és jön a másik.. Mi a bajom és hogy tudnám ezt kezelni?2013. jan. 4. 02:25
1/2 A kérdező kommentje:
Bocs az allergia után lemaradt a kérdőjel..
2013. jan. 4. 02:27
2/2 anonim válasza:
Nem allergia,érzékeny bőr.Kozmetikus tud neked adni,javasolni neked hipoallegén termékeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!