Ez lehetséges? Veletek is megesett már?
Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy allergiás legyek a természetes alapanyagokból készült sminkekre? Ha ilyen természetes termékeket használok, utána mindig bőrpír jelentkezik, és néha kipattogzik a bőröm...De évek óta sminkelem magamat, és többnyire nagyon "mű" dolgokat használok, és azoktól meg semmi bajom nincs...
18/L
2012. nov. 7. 19:17
1/2 anonim válasza:
A "természetesnek" reklámozott termékekben is van káros anyag. Természetes anyagból nem lehet órákig tartó, meg színes stb sminkeket gyártani. Lehet, hogy amivel néhány károsnak mondott anyagot olyannal helyettesítenek, ami csak elviekben nem káros, közben meg itt a bizonyíték, hogy mégis.
Én már régóta nem szórakozom ilyennel. Régebben érdekelt a téma, de nagy kamu ez az egész "bio-mizéria".
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, ment a zöld...de egyébként megnéztem az összetevőket, és tényleg nem leltem benne elvileg káros dolgokat...bár ki tudja...szerintem én is lassan abbahagyom a kísérletezgetést.
2012. nov. 8. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!