Mihez kezdjek az arcbőrömmel?
Figyelt kérdés
Eléggé pattanásos, mitesszeres bőröm van, de közben meg annyira száraz, hogy repedezett, hámlik. És sajnos rossz szokásom, hogy tanulás közben elvakarom, amikor nagyon koncentrálok.
A kozmetikusokban már nem bízom, mondjuk mióta száraz a bőröm, azóta nem voltam, de a pattanások elleni kezelés után mindig csak rosszabb lett =/
Kaptam már gyógyszertárban kevert hidratáló krémet, de nem ért semmit, és bár elmennék bőrgyógyászhoz, de vizsgaidőszak van, és nem is otthon vagyok.
Valami gyors megoldás, arcpakolás, bármi? Holnap vizsgázom, de még a szobából sincs kedvem kimenni, annyira csúnya így. :(
2012. jan. 8. 12:02
2/7 anonim válasza:
Tafaolajas termékek.a kozmetikus valószínűleg nem volt a helyzet magaslatán,de sok más nagyon ügyes,lelkiismeretes kozmetikus van.
3/7 anonim válasza:
szia! Én is hasonló problémával küzdök. Nekem minden csipi az arcomat.Bármilyen krémet kenjek rá.Ezért kipróbáltam egy egyszerű mosakodókenőcsöt, amit kisbabákon is szoktak alkalmazni. Ez egyáltalán nem csíp és tényleg nagyon jó:) 250-300 ft körül van. Ezzel bekenheted az arcod, és fürdésre is alkalmas, mivel nem szárítja a bőrt, mint a szappanok, tusfürdők.:)) Remélem segítettem!
4/7 anonim válasza:
Előző vagyok-És gyógyszertárakban lehet kapni.
5/7 anonim válasza:
Megint én vagyok bocsi. Bár ez csak a száraz bőrre megoldás.:S
6/7 A kérdező kommentje:
Most úgyis az a fő problémám, szóval köszönöm.
Meg mindenki másnak is! :)
2012. jan. 9. 20:31
7/7 anonim válasza:
Majd írj, hogy bevált e!(: A vizsgákhoz meg sok sikert!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!