Növeszteni szeretném a hajam!?
Ezen az oldalon sok információt szerezhetsz, beírod a keresőbe amit szeretnél, és kihozza, egy csomó vélemény van! :)
Én használom a ricinusolajat, nekem hullott kicsit, de csalánteával kompenzálva nagyon szép és hosszú lett a hajam! :) Január óta 10 cm-t nőtt kb, ennyit egy év alatt nő normálisan! Hetente egyszer használom. Egy kicsit macerás vele bánni, de bátran merem ajánlani, hogy próbáld ki! :)) ha más nem is, de garantáltan szebb lesz a hajad tőle!!
jah, és még annyi, hogy én a természetes alapú samponokat, balzsamokat részesítem előnyben! Nézd meg, mielőtt megveszed a terméket, hogy milyen összetevőket tartalmaz! Kerüld azokat, amikben szilikon, színezék, parabén van!
Ezt csak azért mondom, mert gondolom nem akarsz hajat vágatni, ha egyszer növeszted a hajad! :) És ha odafigyelsz az ápolására, akkor szebb is lesz! Jah, és ne vasald!! Az tönkreteszi, töredezett lesz tőle a hajad. Én amióta nem vasalom, azóta szép és egészséges! Én sok mindent kipróbáltam, írj priviben ha érdekel részletesen elmondom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!