Növeszteni szeretném a hajam!?
Neten sok pozitív dolgot olvastam róla viszont a környezetemben semmi változást nem tapasztaltak, max hogy fényes lett..
Én a Heba Vita hajszeszre esküszöm :)
Nekem a ricinus nem vált be. Elég sokáig próbálkoztam vele, de csak sokkal jobban hullott a hajam, amíg használtam.
Most Bánfi hajszeszt használok, nekem ez nagyon bevált. Sokkal erősebb, dúsabb a hajam és gyorsabban is nő, mint korábban. Illetve szedtem das gesunde plus hajvitamint, most épp szünetet tartok, és júliustól szedem majd újra. Ezenkívül nagyon ritkán vasalom a hajam, nem szoktam szárítani se, és rendszeresen használok balzsamot és pakolást. Ennyi az én titkom. :)
Idő :) nő az magától is, elég arra az ápolására figyelned, hogy minél ritkábban legyen szükséges vágásra a hajadnak :)
Ricinust próbáltam hosszabb távon, de nálam nem hatott. Meg a környezetemben senki másnak sem, de neten van akinek meg igen, szóval nem tudom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!