Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Növeszteni szeretném a hajam!?

Növeszteni szeretném a hajam!?

Figyelt kérdés
Szeretném megnöveszteni a hajamat nincs vkinek vmi ötlete illetve csodaszere amit javasolni tud? előre is köszönöm szépen a válaszokat :)
2013. jún. 14. 21:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
Idő
2013. jún. 14. 22:00
 2/12 A kérdező kommentje:
ricinusolaj tapasztalat vkinek nincs?
2013. jún. 14. 22:02
 3/12 anonim ***** válasza:

Neten sok pozitív dolgot olvastam róla viszont a környezetemben semmi változást nem tapasztaltak, max hogy fényes lett..

Én a Heba Vita hajszeszre esküszöm :)

2013. jún. 14. 22:44
 4/12 A kérdező kommentje:
és az segít a növésben?:)
2013. jún. 15. 00:07
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem a DM-es hajpakszula, a köles és a fejbőrmasszázs segített :)
2013. jún. 15. 07:20
 6/12 anonim ***** válasza:
Én használok ricinust is, olíva olajat, dm-es hajvitamint úgyhogy nem tudom, pontosan melyik az ami igazán hat, lehet, hogy így együtt az összes, de kicsit gyorsabban is nő a hajam, sok babahajam lett, és dúsabb is, jobb a tapintása.
2013. jún. 15. 08:24
 7/12 A kérdező kommentje:
fúúú köszönöm a válaszokat :)
2013. jún. 15. 12:36
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem a ricinus nem vált be. Elég sokáig próbálkoztam vele, de csak sokkal jobban hullott a hajam, amíg használtam.

Most Bánfi hajszeszt használok, nekem ez nagyon bevált. Sokkal erősebb, dúsabb a hajam és gyorsabban is nő, mint korábban. Illetve szedtem das gesunde plus hajvitamint, most épp szünetet tartok, és júliustól szedem majd újra. Ezenkívül nagyon ritkán vasalom a hajam, nem szoktam szárítani se, és rendszeresen használok balzsamot és pakolást. Ennyi az én titkom. :)

2013. jún. 15. 13:01
 9/12 anonim ***** válasza:

Idő :) nő az magától is, elég arra az ápolására figyelned, hogy minél ritkábban legyen szükséges vágásra a hajadnak :)

Ricinust próbáltam hosszabb távon, de nálam nem hatott. Meg a környezetemben senki másnak sem, de neten van akinek meg igen, szóval nem tudom :D

2013. jún. 15. 13:08
 10/12 anonim ***** válasza:
minden nap masszírozd át a fejed, mert akkor jobb lesz a vérkeringés és így gyorsabban nő a hajad:)
2013. jún. 16. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!