Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Meg szeretném növeszteni...

Meg szeretném növeszteni hajam de elvan töredezve, csak az ollo segithet rajta?

Figyelt kérdés

Vasaltam . de lemondok rola és megszeretném növeszteni

Nagyon de Nagyon kicsit van eltöredezve.2mm kb.csak az ollo segithet? vagy ilyen kicsi töredezésre van valami 'szer' ?

2013. márc. 8. 12:54
 1/4 A kérdező kommentje:
meg van pár olyan hajszáll ahol a hajvégek ketté állnak..
2013. márc. 8. 12:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezt le kell vágni, a töredezést semmi nem hozza helyre már, sem a szétnyílt végeket. Viszont fodrász több centit is levág ha kell ha nem, szóval lehet jobban jársz ha egy fodrász ollót veszel és tincsenként levágod azt a pici töredezést a hajad végein. Aztán hajvégápolót használj mindig.
2013. márc. 8. 13:03
 3/4 anonim ***** válasza:
igen. Én sem járok fodrászhoz, mert náluk a 2-3 centi az kapásból 5-6-ot jelent. Úgyhogy én vágok belőle 2havonta. S rendszeresen használok hozzá töredezett hajra való hajpakolást, jól helyrerakja, alig törik, ráadásul festett hajam van (és nem nyúltam hajvasihoz már 2 éve) :)
2013. márc. 8. 13:13
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem is töredezett volt a vége ráadásul majdnem egy évig nem is mentem fodrászhoz csak hagytam had nőjön. végül rájöttem hogy azért hogy szép és egészséges legyen a hajam megéri inkább sokat vágatni belőle. lehet hogy te úgy látod hogy csak 2mm de a fodrász aki ért hozzá másként fogja látni. menj el nyugodtan fodrászhoz. hamar visszanő:)
2013. márc. 8. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!