Nagyon el van töredezve a hajam. Van valami megoldás (olló nélkül)? (valami házi praktika)
Figyelt kérdés
2013. febr. 28. 15:41
1/8 anonim válasza:
hajvégápoló szérum(ilyen olajos folyadék amit mosás és száritás után kensz rá az utolsó pár centire)
Avonosat szoktam venni,700Ft körül van,1 évig kitart.
2/8 A kérdező kommentje:
nekem is olyanom van és csak néha, ha van kedvem rakok a hajamra de nem látok javulást.. de ez amugy hajtöredezésre van kitalálva? és ha igen teneked segitett? és mennyiszer kell használni?
2013. febr. 28. 15:50
3/8 anonim válasza:
a töredezés megelőzésére, vagy csökkentésére van kitalálva, nem a már eltört szálak összeragasztására. arra csak az olló.
4/8 anonim válasza:
Ha már eltöredezett akkor nem tudod helyreállítani. Aki azt mondja tud ilyen cuccot, az hazudik. Vágass a végéből és utána használj 2 hetente balzsamot a végére (kimosósat, az a tuti).
5/8 anonim válasza:
Le kell vágni, mert azt semmi nem fogja helyrehozni. Utána minden mosáskor sok balzsam, majd kifésülőspray, szérum.
6/8 anonim válasza:
Vágás után minden mosás után használom.
És hajmosáskor balzsamot is (rossmanos gránátalmás nagy tégelyes,kb 800Ft)
Előbb le kell vágni ami eltört,utána használni MINDEN alkalommal balzsamot,hajvégápolót.
első voltam
7/8 anonim válasza:
NINCS!
Töredezett hajvégen már semmilyen pakolás, hajvégápoló meg stb nem segít, csak az olló.
8/8 anonim válasza:
A törött haj már nem lesz ép semmitől sem, csak tovább törik. Le kell vágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!