Hogy tudnám gyorsabban növeszteni a hajam bármilyen szer használata nélkül?
13 éves vagyok, vállig érő hajam van, de nagyon nem áll jól. Hogy tudnám megnöveszteni bármilyen "szer" használata nélkül, otthon?
CSAK A KÉRDÉSEMRE VÁLASZOLJATOK LÉGYSZIVES!
Ha nem szoksz le a hajvasalásról, akkor rengeteget kell várnod, mire szép hosszú lesz, mert egyszer csak a hajad el kezd töredezni, azt fogod észre venni, hogy mintha nem nőne olyan ütemben, mint eddig, mert a töredezett érsz leesik róla, majd szépen egyre feljebb törik és a rosszabb esetben még rövidebb lesz a hajad, mint most. A hajnövesztéshez ápolni kell a hajat és nem kiszárítani, tönkretenni a hajvasalóval.
Masszírozd a fejed minden nap negyed órát, igyál naponta minimum 2,5-3 liter folyadékot, egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, kölest, mozogj, aludj naponta minimum 8 órát és kerüld a stresszt.
Szia!
A vasaló tényleg nem tesz jót a hajadnak, ezért ha tudod hagyd abba!A fodrászom és a bőrgyógyászom is ajánlotta a 2 hetentei minimális vágást a hajnak, ezt otthon is megtudod csinálni anyukád segítségével, de akár te magad is!
Sokat kell mozognod, sportolnod mert ezzel méreganyagokat kiüríted a testedből és nem hogy egészségesebb , de a hajad is káprázni fog:)
Olvastam arról is, hogy a koffeint tartalmazó samponok is segítik a haj növekedését, bár erről saját tapasztalatom nincs.
Egyél sok gyümölcsöt és zöldséget, Kerüld az édességet!8de gondolom ezt te is tudod)
és amit az előttem szóló írt a fejmaszírozásról az nagyon jó ötlet!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!