Akinek póthaja van (keratinnal rögzítve), az hogyan tud rendesen megfésülködni?
Figyelt kérdés
Főleg arra gondolok, ha nem csupán 2-3 tincs van beépítve "dísznek", hanem ha valóban hajdúsítás miatt rengeteg ilyen tincs van a fején, hátul is, oldalt is, stb...
Nem tépi meg a fésű néha ezeket a tincseket?
Továbbá az sem világos, hogy mi van, ha időközben a valódi hajak nőnek? Akkor a ragasztás nem a fejbőr mellett lesz, hanem szép lassan 1-2-több centire...?! Vagy annyira nem tartós a dolog?
Lehetséges, hogy csak a következő hajmosásig tart ki, mert mondjuk a meleg víz feloldja a ragasztást? De akkor meg mi értelme?
Valaki, aki ért hozzá (van/volt már póthaja, vagy akár fodrász) mesélne róla? Zöld mancsért cserébe. :-)
Kíváncsi vagyok!
Köszi!
2013. ápr. 30. 06:48
2/3 anonim válasza:
Szia! Nekem 100 tincsből álló keratinos póthajam van.A fésülés egyáltalán nem okoz gondot , normál fésűvel persze óvatosabbnak kell lenni azokon a területeken ahol a pótlás van , de már be lehet szerezni erre a célra megfelelő fésűket is .A ragasztós kis gumók természetesen a haj növekedésével egyre lejjebb kerülnek . A meleg víz nem árt neki , viszont hajszárításánál illetve a különböző hajsütőkkel vigyázni kell .
3/3 anonim válasza:
Szia! Igen ahogy az előttem lévő is írta egyre lejjebb nőnek a ragasztós részek, ahogy nő a haj, nekem kb 150 tincs van fent 2,5 hónapja és már lassan újra kellene rakni, mert kezd összerasztásodni a töve, szerintem nem jól választotta el a hajszálakat, ahogy én a tükörben megnéztem és ahogy nőnek a hajszálak nem tudnak egyenesen nőni, hanem összekuszálódva nem is tudom pontosan leírni, szerintem nem jól rakta fel a fodrász. Eddig 1 esett ki összesen. Nekem olyan fésűm van, ami ilyen szőrhöz hasonló, nincsenek benne műanyag göbök meg ilyenek és így szépen tudom fésülni. Meleg víz nem oldja csak az olajos cuccok, meg acetonos keratinos oldószer meg itt olvastam, hogy a lenor öblítő. Egy fodrász így csinálja itt olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!