Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért nem fogja be rendesen a...

Miért nem fogja be rendesen a hajamat a festék?

Figyelt kérdés
Először sötét hajat akartam padlizsánra festeni,fekete lett tőle,vettem szőkítőport,attól barna lett a hajam,megint befestettem és most megint fekete lett padlizsán helyett.

2013. márc. 27. 15:03
 1/4 anonim ***** válasza:

én is először barna hajamat festettem be padlizsánra.. de nem lett belőle fekete.. csak fényben látszódott igazán hogy lila lenne... majd leszívattuk.. akkor lettem szőke, és narancs keveréke.. aztán szépen befogta lilára :D

nem jó oxit használtál lehet...

menj el fodrászkellékesbe, és mond meg hogy mit akarsz, és adjon olyat ami jó neked.

2013. márc. 27. 15:29
 2/4 A kérdező kommentje:

az a baj hogy vidéki vagyok,itt meg nem igazán vannak fodrászkellékes boltok:/

amikor sötét hajra festettem 12%-kos oxyt használtam,meg is lepődtem hogy miért fekete mivel az a legerősebb,most mivel előtte használtam szőkítőport 6%-kos oxyt használtam mert annak már be kellett volna fognia

azért magamnak csinálom mert a régi fodrászom elment szülni,a másik pedig aki a közelben van nagyon rosszul dolgozik,nővéremnek teljesen tönkretette a haját

2013. márc. 27. 15:33
 3/4 anonim ***** válasza:
ha sötét hajra padlizsánt kensz az mindig majdnem fekete lesz, minimum sötétszőkét fog be szépen lilára.
2013. márc. 27. 17:34
 4/4 A kérdező kommentje:
most nem sötét hajra használtam,előtte használtam szőkítőport hogy világos legyen a hajam,mivel én is úgy gondoltam hogy az elsőnél az volt a baj hogy sötét hajra kentem,de most nem értem hogy miért nem fogta be
2013. márc. 27. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!