Miért nem tudtam kimosni a ricinusolajakat a hajamból rendesen?
Gliss Kur samponnal megmostam 2x utána meg balzsamoztam de nem jött ki rendesen:/ olyan mintha zsíros lenne a hajam.
mit csináljak? nem szeretném abbahagyni a ricinus használatát , mert nagyon szép lett tőle a hajam
Én amikor próbáltam a ricinusolajat úgy csináltam, hogy először csak bő, meleg vízzel jól kimostam a hajam és egy picit átnyomkodtam. Aztán engedtem rá még egy kis vizet, majd samponnal jól átmostam a hajam és kiöblítettem. Utána ismét megmostam nagyon alaposan a hajamat samponnal. Én Baba sampont használtam, nekem azzal 2 mosásra teljesen kijött a ricinusolaj.
Nem tudom, mikor mostad meg a hajad, hogy megszáradt-e teljesen, mert nekem pl. amíg nem száradt meg teljesen a hajam kicsit olajos érzetet keltett és én is azt hittem, hogy nem mostam ki rendesen, de mire megszáradt a hajam, nyoma sem volt a zsíros, olajos érzetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!