Hogyan lehet kimosni rendesen az olajos tojasos pakolast a hajbol?
Figyelt kérdés
kokuszolajat kentem a hajtovektol a vegekig ,ketto oran at fennt volt es ketszer mostam meg de hajszaritas utan jonehany tincs olyan ragacsos volt.altalaban hazi szappannal mosom a hajamat de attol tartok hogy ez meginkabb nem tavolitja el rendesen az olajat.a tojassal az a bajom hogy hiaba rakok bele illot mosom meg egyszeruen errzem a szagat foleg nyirkos idoben.melyik a jobb a feherje vagy sargaja.melyik szahtalanabb2013. febr. 7. 20:43
1/3 anonim válasza:
Egy csomó samponozással lehet kimosni, ami többet árt a hajnak mint amennyit a pakolás javít rajta, szóval tök értelmetlen az egész. Az olaj meg kifejezetten rossz a hajhagymáknak.
2/3 anonim válasza:
A kókuszolaj jó a hajhagymáknak is :) Nem a pakolással van a gond. Valószínűleg az a baj hogy nem is jó sampont használsz. Én mindig ki tudom mosni akár 1 samponozással is..
3/3 A kérdező kommentje:
igen en is azt gondolom hogy annyira dorzsolom hogy mar felek h.megserul a haj.eddig szappannal mostam az se mosta ki rendesen akkor hasznaltam tulasi sampont most alterre sampont vettem es mivel ez naturkozm. nincs bene sls ami jo eros zsiroldo es igy art a hajnak.szoval nem tdom mi legyen.a kokuszolaj jo a fejborre.
g
2013. febr. 7. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!