Mitől van az hogy hajmosás után élettelen a hajam, de ha ráalszom vagy másnap van akkor rendesen áll? Hogy tudnám ugyanazt a hatást elérni hajmosás után?
a hajszárító szétfújja a szálakat, ha meg ráfekszel, akkor meg tömörebb lesz. Nem kellene állandóan mosni.
Vagy veszel tömörséget adó krémet (HairManya), azt kened rá, vagy beszárítod formára, kihúzod kefével.
Sokat böngésztem ezt a "tömörséget adó krémet" ma. Még nem hallottam róla. Első kérlek segíts ki,hogy mi ennek az az összetevője,amivel eléri ezt a hatást? És ilyen jellegű krém 1 db létezik a piacon? Mert ezt az egyet találtam...vagy az elnevezés lenne egyedi? Nagyon felkeltette az érdeklődésem ez a krém. Minden érdekel róla. Tapasztalat is ha van. Köszönöm.
Kérdező! Hajmosás = samponos vizes tisztítás, dözsöléssel-öblítéssel. Ha Te csak napi szinten bevizezed azt nem nevezném napi hajmosásnak. Különben tudom miről beszélsz és ebben is igaza lehet 1-nek,hogy akkor jobban áll a haj,ha már összetömörült.Ezért állhat be másnapra.Én azzal szoktam meggyorsítani ezt a folyamatot (bár eddig nem tudatosan csináltam, illetve észrevettem, hogy utána jobb és ezért csináltam,de nem tudtam,hogy azért,mert "tömörítek"),hogy kontyba tekerem mosást-szárítást követően.S ha már egy fél órát úgy volt,utána kiengedem,s máris jobb.25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!