Kaposváron tudtok jó fodrászt? A környékemen lévőket szerintem már mind kipróbáltam, de egyik sem tudta levágni rendesen. Már-már félek elmenni egy fodrászhoz mert nem tudom hogy mit művelne a hajammal.
Figyelt kérdés
És milyen haj állna jól? Hosszúkás fejem van,sajnos magas a homlokom de nem akarok fufrut,(egyszer volt de az borzasztó).Száraz hajam van szóval nem szép,pedig már sokat költöttem rá,hogy szép legyen.Már régóra csak össze van fogva és nagyon unalmas ès nem szép!Szerintem ezért is néznek meg az utcán és nagyon rossz érzés! :"(2013. ápr. 22. 18:01
1/2 anonim válasza:
Keresd a Nagy Brigit a Füredi utcában lakik, jelenleg házhoz megy, vagy otthon fogad. Ő nagyon jó. Facebookon megtalálod. Nagy Brigitta esküvői kép van kint nála és hosszú szőke haja van a képen. A mostani számát sajnos nem tudom. :) Remélem tudtam segíteni. Ja és ő kitalál neked valami nagyon frankó hajat, csak bízd rá. Száraz hajra pedig az elséve 5 repair tubusos balzsamot(vagy hajpakolás nem tudom) ajánlom, kicsit drága(úgy emlékszem ilyen 2000 körül van, de csodát tesz :) )
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Mindenképpen megnèzem!
2013. ápr. 27. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!