A baratnom aztmondja hogy nem feszesek a mellei, ezert mindig nagyon szegyenlos, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
A lany fiatal(20 eves) szoval ilyen gondjai nem kene legyenek szerintem, hogy nem feszes a melle.. Nem tulsagosan nagy mellu, de megis nem feszesek engem nem zavar mondtam mar neki de ot meg mindig ez zavarja, es eleg rossz, hogy emiatt nem tudja elengedni magad teljesen. Lehet e tenni valamit hogy feszesebb legyen a melle, es ha igen hogy mondjam el neki hogy talaltam egy megoldast anelkul hogy megsertsem? Koszonom elore is a valaszokat, elnezest meg nincs beallitva a magyr billentyuzet..2013. ápr. 27. 23:39
11/15 anonim válasza:
én sportoló vagyok, napi szinten fekvőzők, mégis lóg a mellem. A mellizom nagyobb lehet, de akinek a szalagjai megnyúltak arra nem lehet gyúrni. Mivel nem a mellizom viseli a mellek súlyát hanem szalagok tartják a helyén.
Anatómia pf.
12/15 anonim válasza:
Kötőszövetes sövények rögzítik az izomhoz.(nem akartam ennyire belemenni a részletekbe) Szóval de gyakorlatilag a mellizom viseli a súlyát. Azért egy 20 éves lánynál, aki nem sportol, jelentős változást lehet elérni, ha megerősíti ezeket az izmokat.(gondolj bele, a tied mennyivel jobban lógna, ha még az izom is gyenge lenne alatta) Persze a végtelenségig nem lehet feszesíteni és persze ott van a közvetett kapcsolat is, de sokat jelenthet. Csodát persze egyik módszertől sem lehet várni, de azért ne küldjük már szegényt rögtön plasztikáztatni.
13/15 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen az eddigi valaszokat! szerintetek ha ujra panaszkodik csak ugy javasolhatom neki a fekvotamaszt anelkul hogy megsertodne?
2013. ápr. 28. 19:51
14/15 anonim válasza:
Azért (is) mutattam a linket. így könnyebb felhozni. nem kell, hogy panaszkodjon, scak kezdeményezz társalgást. "nézd mit írnak! Te ezt hallottad már? de fura, én azt hittem, nem tesz jót, stb..."
Én valahogy így vezetném be, hogy ne vegye magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!