A baratnom aztmondja hogy nem feszesek a mellei, ezert mindig nagyon szegyenlos, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
A lany fiatal(20 eves) szoval ilyen gondjai nem kene legyenek szerintem, hogy nem feszes a melle.. Nem tulsagosan nagy mellu, de megis nem feszesek engem nem zavar mondtam mar neki de ot meg mindig ez zavarja, es eleg rossz, hogy emiatt nem tudja elengedni magad teljesen. Lehet e tenni valamit hogy feszesebb legyen a melle, es ha igen hogy mondjam el neki hogy talaltam egy megoldast anelkul hogy megsertsem? Koszonom elore is a valaszokat, elnezest meg nincs beallitva a magyr billentyuzet..2013. ápr. 27. 23:39
1/15 anonim válasza:
ha lenne erre megoldás... de nincs, csak a plasztika.
Egy sorstársnő.
3/15 A kérdező kommentje:
Nem log tulsagosan csak egy picit ugy megvan ereszkedve mikor felul.
2013. ápr. 27. 23:51
4/15 anonim válasza:
Fekvőtámasz. Ha nincs nagy gebasz, szépen formál rajta, megemeli kicsit.
(és válasz az utánam kommentelőknek: ha nem viszi túlzásba nem fog elfogyni a melle)
5/15 anonim válasza:
Fekvôtámasz!? Okos vagy látom (remélem csak viccelsz).
6/15 anonim válasza:
Vannak mellfeszesítő krémek, olajak, stb. Eveline, Sunfleur, Aromax... Rossmannban vagy DM-ben vagy nem tudom már melyik hol kapható.
7/15 anonim válasza:
Vannak mellfeszesítô krémek olajak amik drágák de nem érnek sz@rt se.
8/15 anonim válasza:
itt csak a pszichológus vagy a plasztikai sebész tud segíteni, ha önmagát nem tudja elfogadni. ismerős szitu...
9/15 anonim válasza:
Óhh, sok okos mégis mi a f@szért nem jó a fekvőtámasz?!
Bocs a stílusért, de nagyon ki tud akasztani, ha hozzá nem értő emberek teljes meggyőződéssel állítják a hülyeségeiket.
Vegyetek már a kezetekbe egy anatómia atlaszt! a mell egy nagyrészt mirigyekből álló szerv, mely a mellizmokon fekszik.
Ezt olvasd el, kedves kérdező:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!