Mi lehet ez? Mellem alatt és a nyakamon ilyen barna foltok vannak és viszket is de ha megvakarom akkor piros lesz és fáj már.! Az bőrgyógyász aztmondja hogy pigmenhiány, de ez baromság mert nem az! Mit csináljak?
Állítólag Ősanyáink minden bőr-bántalmat pisivel kezeltek!
Amikor pisilni kellett, akkor felfogták egy edénybe, és azzal kezelték a keléseket, a pörsenéseket és a bőr egyéb hibáit!
Én sem hittem volna, de volt egy igen ocsmány kelés-szerűség a mellem alatt. Kétszer kitisztították orvosilag, de mindig visszajött, fájt, viszketett.
Amikor a Nagyinál voltam a múlt nyáron szünetelni, akkor dumált meg - amiről meg voltam győződve hogy hülyeség!
De nagyon szeretem a Nagyit, hát a kedvéért csináltam - pedig még undorodtam is... Két hét után semmi sem volt, úgyhogy abba akartam hagyni!
A Nagyi kisírta, hogy még legalább egy hetet adjak neki - adtam...
És el kezdett visszahúzódni - ma a nyoma sincs, azt sem tudom hogy mi volt, de nem is érdekel: nem viszket, nem fáj, a bőrömön semmi nyoma - és én jobban imádom a Nagyit mint bárki az életben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!