Ma csináltatott fülbevalómra (kék brill, ezüst foglalat, orvosi acél szár) mindenki aztmondja hogy full homoknak nézek ki. Miért?
Figyelt kérdés
És szerintetek nem gond ha a bal fülemet lövettem ki? Am. 18/f vagyok
Csak már elegem van hogy azt mondja legjobb haverom is hogy csak egy kicsit b*zis. Aztán hazamegyek és tudom mondja hogy na itt a PÁWA b*znyák
2012. jún. 14. 12:10
1/10 /Anita_'94/ válasza:
Ez tényleg nem valami férfias...
2/10 A kérdező kommentje:
de szerintetek menő pasiknak fülbevaló? Mert ahányszor tükörbe nézem magam vele az felér egy orgazmussal :DD
2012. jún. 14. 12:33
3/10 /Anita_'94/ válasza:
És ez sem túl férfias viselkedés :D
Bizti, hogy nem vagy homi?
4/10 anonim válasza:
A fiúk a bal fülükbe szokták...öcsémnek is van, és nagyon jól áll neki, ráadásul a lányoknak is tetszik :D
5/10 anonim válasza:
elég suttyó dolog fiúnak a fülbevaló! LEhetsz magas, izmos, baromi jó pasi, ha meglátnám, hogy fülbevalód van, biztos nem mosolyognék vissza, ha utánam fütyülsz az utcán :D 24L
7/10 anonim válasza:
Vagány a pasiknak egy egyszerű kis ezüst karika fülbevaló, a többi nem. De ez csak az én véleményem. Egy fülbevaló meg senkit nem tesz b*zissá...ha alapból nem olyan.
25L
8/10 anonim válasza:
b'uzissá nem, csak nevetségessé. Azok szoktak fülbevalót lövetni, akik szakmunkásképzőbe járnak, de inkább be se járnak az iskolába, IQ-juk a nullához konvergál és ilyen kifejezéseket használnak, hogy ITT A PÁWA B'UZNYÁK....
9/10 anonim válasza:
az utolsón de jót nevettem!! :D hihetetlenül pontos leírás
és igen, a fiúknak mindenféle köves füli meleg... 24/L
10/10 anonim válasza:
Na megvan még? :)
Egyébként ezek a csicsás darabok nekem sem tetszenek férfiakon, viszont egy sima kicsi karikától megőrülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!