Gáz lenne szőrteleníteni 15 évesen?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok,15 éves! A combom hátsófelénél nagyon szőrös és borotválni vagy gyantázni szeretném.vélemények?2013. febr. 22. 14:26
3/9 A kérdező kommentje:
miért? engem valahogy zavar:S meg a többi osztálytársamnak sem szőrös ennyire..najó2-3nak
2013. febr. 22. 15:25
4/9 anonim válasza:
Szerintem ez mindenkinek a magánügye.Ha neked jobb úgy szedd le.
5/9 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák. Ne zavarjon az, hogy te szőrösebb vagy a többieknél. Hidd el, hogy mi nők, sokkal jobban szeretjük a férfias jellemet, mint egy kisfiúsat. De persze, ha zavar, akkor szedd le nyugodtan.
21/L
6/9 anonim válasza:
Nem tudom, de lány létemre szerintem tök undorító, ha egy fiú szőrteleníti magát.... sulinkban van egy nálad kicsit fiatalabb srác, akiért odavannak a lányok, pedig olyan szőrös kb., mint egy jeti. Nem ez számít!
7/9 anonim válasza:
Utolsó kettő:
És az nem tűnik fel nektek, hogy valószínűleg a lányok kedvéért akar szőrteleníteni? Főleg mivel csak 15 éves...
8/9 anonim válasza:
*NEM a lányok kedvéért
+ Miért hiszi azt mindig mindenki, hogyha valamit csinál az ellenkező nem, akkor azt tuti az ő kedvükért teszi?! Sosem értettem ezt a logikát.
9/9 A kérdező kommentje:
Igen a lányok miatt is,szerintem ők is gáznak találnák..
2013. febr. 23. 02:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!