Csajok! Hány évesen, mivel kezdtetek szőrteleníteni ott lent? Most hány évesek vagytok? Mit használtok?
Anyu ilyesmiről nem kérdez:)) tiszteletben tartja a személyes dolgokat:D
18/L
13 éves korom óta. Az én anyum sem mászik bele ebbe a dologba. Akkor borotvával kezdtem, azóta átváltottam epilátorra 2 évig, amitől mostanra eléggé kiritkult és most ismét borotvát használok.
19/L
ezt anyámmal kb nem osztottam meg, mert semmi köze hozzá
azt már nem is tudom mikor kezdtem, most 17 vagyok
régebben borotvát használtam, most már epilátort is
Kb 7.-es koromban,olyan 13 évesen lábat,"azt" hónaljat,karokat.De még alig nőtt ott vmi már leszedtem.Borotvával kezdtem,aztán kb 3év múlva már csak epilátorral.
Most már mindent epilálok,néha gyantázom.
24N
16.03 vagyok,anyám nem tudta,egyszer kb 16-17évesen rámnyitott mikor fürödtem és totál kiakadt,hogy nekem nincs szőr a nemi tájékokon :D
Szerintem akkora sokkot kapott,hogy többet nem hozta fel a témát,de sajnos én semmit nem is tudok vele megosztani,annyira régimódi,konzervatív...
9 évesen már szőrösödtem mindenhol (akkor meg is jött). Először anya vitt el minden hónapban gyantáztatni, 14 évesen kb 2-3 évre átváltottam a borotvára, majd úgy megerősítette a szőröm, hogy visszatértem a gyanta/epilátor párosításra.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!