Lányok! Hány évesen kezdtetek el szőrteleníteni? Mennyire voltatok fejlettek?
Fejlett alatt azt értem, hogy mellnövekedés, szemérem- és hónaljszőrzet, mensi, stb. Egyébként leginkább lábszőrtelenítésre gondolok, és azt is írjátok légyszi, hogy mivel(gyanta, borotva, epilátor). Köszi a választ! :)
12/L
öö láb hónalj kb. 11 évesen, akkor még cicifixet hordtam viszont szőr rendesen volt a lábamon, a hónalj meg igazából 12 évesen amikor elkezdett nőni. mindenkinek hónaljkutyája volt nekem bezzeg nem :P
aztán 12 évesen elkezdtem bbajuszt gyantázni itthon de erősödött aztán abbahagytam majd szőrtelenítő krémmel az se vált be, megint abbahagytam most meg kozmetikus szedi le rendszeresen és ritkul, halványul.
a szeméremszőrzetet nyáron akkor leszedem ha megyek valahová ahol látszik (strand, uszoda), amúgy pedig mondjuk havonta 1x csak a megszokás és a kényelmesség kedvéért.
most 80B-s mellem van,
a menstruációm 6. osztály elején jött meg, de előtte már szőrtelenítettem itt-ott.
most 14 vagyok
hát...ez nem hiszem hogy olyan szőrtelenítés amire te gondolsz,de én 9 évesen borotváltam a karomat mert az osztálytársaim csúfoltak és kiközösítettek,mert szőrös voltam...
és a hónaljamat meg 10 évesen borotváltatta le velem a nővérem barátnője mert szerinte "undi" volt hogy szőrös volt a hónaljam....mondjuk az a csaj ilyen cicababa...
a lábamat is 9 évesen borotváltam le először
a havim meg 10 évesen jött meg
a mellem meg olyan 9-10 évesen kezdett el nőni kb
a szemérem szőrzet meg passz....az is valamikor akkortájt amikor a hónaljamon nőtt szőr
13l
9 évesen jött meg, és 10 évesen beállt percre pontosra, és akkor már muszáj voltam szőrteleníteni hónalj/bikini/lábszáron, mert a hófehér bőrömön világított a sötétbarna szőr. Először gyantával (kozmetikusnál), majd 14 éves koromtól 18ig borotvával, ami úgy megerősítette, hogy két év hetente történő epilálás után sem akar kikopni :( A mellem is elkezdett a menstruációval együtt nőni, 14 évesen 75/C-s volt, de utána anorexiás lettem, azóta 75/B. Azt hiszem, ameddig nem leszek terhes, a mellméretem ennyi marad.
20/L
en legeloszor 14 eves korombam szortelenitettem epilatorral a labamat...addig nemkellett, mert nemvolt eros, es nemlatszott mert akkor meg kis szoszke voltam...
en inkabb a keson fejlodo kategoriaba tartozok , en olyan 12-13 evesen kezdtem el fejlodni...
honalj epilalas...13 evesen kb.
szemerem...hat arra pontosan nememlekszem, de kb 13 eves koromba lehetett meghozza gyantaval...
jézusom!:O
én 12 vagyok, még nem jött meg, valakinek meg már 9 évesen?:OO fuhh:D
egyébként nő a szőr rendesen, 11 éves koromban kezdtem el a lábam, a karom és a hónaljam, mert nagyon zavaró volt...Ha gondolod nyugodtan elkezdheted, van előnye is, de hátránya is. Mint a legtöbb dolognak:) De csak akkor borotváld, ha rövid ruhát veszel fel, csőnaci, farmer vagy cicanadrág alá fölösleges borotválni, senki se látja!;) énis mostmár csak akkor szoktam, amikor rövid ruhát veszek.
PusszŁŁ:)
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!