Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Hány évesen borotválkoztatok először (fanszőrzet, arcszőrzet)? és Lányok/Nők! Ti mikor kezdtetek szőrteleníteni odalent, mi jön be inkább a tinédzser lányoknak, a borosta vagy a sima arc?
Nekem a sima arc. :D Mondjuk valakiknek különösen jól áll a borosta, de az már inkább 20 felett. :D
17/L
17:39
és a puncidat mikor kezdet borotválni ??
Bikinivonal: kb 10-11 évesen (10 évesen már menstruáltam), teljes nemi: 14 évesen.
19/L
Az arcomat 14 évesen, de kezdek erősen gondolkodni most már, hogy szakállat növesztek. Másutt sehol nem borotválok semmit, mert mégis minek? Nem bírja a bőröm az ilyesmit és jobban sem érzem magam tőle, de még csak jól sem állna. De nem mondom, van akinek ez áll jól.
20/F
17:39
és a puncidat mikor kezdet borotválni ??
Csak bikinivonalat borotválok, ha ennyire érdekel... :D (Nincs még pasim, akinek meg kéne felelnem. :D) És nem tartom számon, de kb. 13-14 lehettem... :D
már szőrös voltam 11 évesen
11-12 évesen a bugyim körvonalánál leborotváltam ha strandra mentem
13 évesen borotválatm le teljesen
20 év alatt a sima jön be, 20 év felett lehet borotás, minimálisan szőrös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!