Tik mikor kezdtétek el szőrteleníteni a lábatokat? Hány éves korotokban és mivel?
Figyelt kérdés
Volt olyan aki már 13 évesen? Annak mit szólt hozzá az anyukája?2009. júl. 16. 15:19
1/7 anonim válasza:
én 13 évesen. hát anya amikor észrevette, mondta h ne borotváljam (mert borotváltam), mert megerősödik a szőr... aztán vettünk 1 epilátort:D
2/7 anonim válasza:
10-12 évesen, már akkor is muszáj volt :S
3/7 anonim válasza:
7.es voltam általánosban és nekem is úgy szintén az epilátort javasolták!
4/7 anonim válasza:
14 évesen kezdtem el. Akkor még borotvávával, aztán gyantára váltottam. De anyukámat nem zavarta volna, ha előbb. Adott volna tanácsot ugyanúgy, ahogy adott 14 évesen is.
5/7 anonim válasza:
13,borotva utána mondták h epilátorral vagy gyantával.
6/7 anonim válasza:
13,szőrtelenítőkrémmel,de aztán maradt a borotva...:S
most szokok le róla,és gyűjtöm az erőt az epilátor használat iránt:D
14/L
7/7 anonim válasza:
12 körül, és először borotvával, utána kipróbáltam a krémet is de kiderült, allergiás vagyok rá. :/
most már epillátorral. =)
16L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!