Lányok ti hány évesen kezdtetek el szőrteleníteni?
Figyelt kérdés
Hány évesen kezdtétek el és szerintetek hány évesen ideális elkezdeni?Hogy történt?Megkérdeztétek vagy nem?2009. aug. 13. 09:50
1/14 anonim válasza:
12
Anyum megengedte.Most vagyok 16 éves lány.
2/14 anonim válasza:
Én is körülbelül 12 lehettem. Nem kérdeztem meg, csak elkezdtem és kész. 18/L
4/14 anonim válasza:
12 voltam, szüleim tudta nélkül. :D Undorodok a szőrtöl, már akkor is ami volt, írtottam. :D
16/L
5/14 anonim válasza:
Hú, hát szerintem úgy 12-13 éves voltam :)
6/14 anonim válasza:
11 évesen.
Már 9 éves korom óta fekete szőrök voltak a lábamon.. Korán érő típus vagyok..
9/14 anonim válasza:
Igen, 9 évesen. Harmadikos voltam. :) Van vmi problémád ezzel?
10/14 anonim válasza:
Én is 9 éves voltam amikor először leborotváltam a lábam,de akkor még nem rendszeresen csak néha.12 éves koromtól viszont már rendszeresen és intimet is.
Én nem kérdeztem csak bejelentettem,hogy szeretnék és nem tiltakoztak,de rajtam már akkor is sok volt.
A szőrtelenítés nem korfüggő,akkor kell elkezdeni amikor már szőrös vagy és ez zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!