Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok ti hány évesen kezdtete...

Lányok ti hány évesen kezdtetek el szőrteleníteni?

Figyelt kérdés
Hány évesen kezdtétek el és szerintetek hány évesen ideális elkezdeni?Hogy történt?Megkérdeztétek vagy nem?
2009. aug. 13. 09:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A hónaljam 12, kihisztiztem. a lábam 13. Ott még nem.
2009. aug. 14. 14:48
 12/14 anonim ***** válasza:
6. végén, azt hiszem 12 voltam, és a hónaljammal kezdtem, majd szemöldök és láb.
2009. aug. 24. 21:43
 13/14 anonim ***** válasza:

12 elmúltam mikor a hónaljamat,nem kérdeztem,mikor megtudta anyum nem szólt semmit,csak mondta hogy óvatosan,és ne túl gyakran csináljam mert megerősödik...:)

A lábamat nem engedte eddig,de mostmár rábeszéltem úgyhogy majd nyári szünetben epilátorral próbálgatom.

Ott lentebb még nem merem,meg nem is fontos mivel nincs barátom,és még nem is tervezem:)

13/L

2010. máj. 11. 17:51
 14/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D
2010. máj. 17. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!