Lányok ti hány évesen kezdtetek el szőrteleníteni?
Figyelt kérdés
Hány évesen kezdtétek el és szerintetek hány évesen ideális elkezdeni?Hogy történt?Megkérdeztétek vagy nem?2009. aug. 13. 09:50
11/14 anonim válasza:
A hónaljam 12, kihisztiztem. a lábam 13. Ott még nem.
12/14 anonim válasza:
6. végén, azt hiszem 12 voltam, és a hónaljammal kezdtem, majd szemöldök és láb.
13/14 anonim válasza:
12 elmúltam mikor a hónaljamat,nem kérdeztem,mikor megtudta anyum nem szólt semmit,csak mondta hogy óvatosan,és ne túl gyakran csináljam mert megerősödik...:)
A lábamat nem engedte eddig,de mostmár rábeszéltem úgyhogy majd nyári szünetben epilátorral próbálgatom.
Ott lentebb még nem merem,meg nem is fontos mivel nincs barátom,és még nem is tervezem:)
13/L
14/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D
2010. máj. 17. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!