13 évesen korai szőrteleníteni ott?
Figyelt kérdés
Már eléggé zavar..:S úszás óráim is vannak és mindig fekete fürdőruhában vagyok. sztetek korai lenne?2010. márc. 6. 16:02
1/13 anonim válasza:
Úszásra bikini vonalat nem, amúgy felesleges, úgysem látja senki más...
2/13 anonim válasza:
sztem nem.Ha frusztrál és pedig igen..elég cikinek érzi az ember,akkor szörteletíts,de csak a bikinivonalat,ahogy az előttem szóló már leírta
3/13 anonim válasza:
Szerintem higénikusabb ha az egész le van szörtelenitve úgy hogy nyugodtan az egészet!!
4/13 anonim válasza:
megint a higiénikus duma. van, aki fürdik. amúgy 13 évesen szerintem felesleges, macera az egész, örülj, hogy még ráérsz. ha kilóg a fürdőruciból szedd le a bikinivonalad.
5/13 anonim válasza:
Hát inkább tényleg csak a bikinivonalat szedd le. a többit majd ráér pár év múlva, ha már barátod lesz.
6/13 anonim válasza:
a bikini vonalat mindenképp szőrtelenítsd..
és nem ettől nem számítasz higiénikusabbnak ;)
és mivel lehetőleg még nem fekszel össze senkivel, akkor nem kell, szerintem is örülj neki h még nem kell..
7/13 anonim válasza:
Én olyan 12 éves koromtól kezdtem borotválni.
egyáltalán nem korai..ha már idegesít,akkor borotváldd le.
csak majd ha borotválod,akkor meglehet hogy erősödik a szőrőd..
8/13 anonim válasza:
a borotváltól nem erősödik a szőr!!! olvassatok már utána, ez tévhit...
és tényleg nem ettől higiénikus valaki. az egészet is csak akkor borotváld(vagy más) majd nagy korodban, ha TE akarod, tehát a pasid miatt nem kell majd, csak hát igen, az jobb, nekik ált. jobban tetszik úgy.
de egyébként szerintem is elég most még a bikinivonaladat.
9/13 anonim válasza:
ha zavar, nyugodtan szedd le. én is már borotváltam 13 évesen. és amikor azt mondják hogy higiénikusabb akkor azt arra értik hogy a szőrszálakon megmaradhatnak a baktériumok, stb ...
10/13 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy úszás óráim is vannak. Hetente többször és átlátszik... és nagyon ciki, zavar...van egy fekete fürdőruhám de már az se jó (kikopott a színe)
2010. márc. 16. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!