Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Festett szőkék tudnátok segíteni?

Festett szőkék tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Ti mit használtok/ hogyan ápoljátok a hajatokat hogy ne vékonyodjon el a vége és meg tudjon nőni? Nekem elvékonyodik a vége és amennyit nő,azt vissza kell vágni :( nagyon szeretném megnöveszteni! Valami tuti tipp?
2013. jan. 25. 19:50
 1/1 anonim ***** válasza:

Nagyon hosszú hajam van, úgyhogy van rutin bőven.:D

Én hajpakolás párti vagyok és mosás után kb 20 percet min. rajta hagyom utána mosom ki. Minden alkalommal.

Hetente max 2xmosok hajat, de inkább 1x.

Sosem használok hajszárítót. Megtörlöm, becsavarom törülközőbe és reggelre száraz. A szárító nagyon roncsol.

+

[link]

Ez egy kis csoda. Fodrászkellékesben lehet venni, elég ha annyit mondasz, hogy alfaparf lila ampullát kérsz. Kicsit drága, 450ft/db kb, de a hatása az eszméletlen.

Emellett van szilikonos hajápolóm, ezzel is le szoktam kenni nem csak a végét.

Vannak még otthoni praktikák, kamilla direkt jó szőkére, tojás, sör.

Kicsit drága buli, összességébe véve is vagyonokat költöttem már ezekre a készítményekre.

De ezeknek köszönhetem, hogy a 8. éve festett hosszú hajam még mindig szép.

2013. jan. 25. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!