Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melírozott/Festett szőkék!...

Melírozott/Festett szőkék! Nektek is ilyen a hajatok?

Figyelt kérdés
Nos,az a problémám hogy akár melyik hajmosás után amikor szeretném kifésülni a hajam,rettentően össze van gubancolódva és a hajkefével mindig 1 maroknyi hajat tépek ki,akár milyen finoman is fésülöm. Nektek is ilyen,vagy csak én szenvedek ezzel? Esetleg valami praktikák erre hogy ne gubancolódjon ennyire össze?
2009. nov. 21. 17:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Én nem tom. Nekem természetes barna hajam van.
2009. nov. 21. 17:50
 2/12 anonim ***** válasza:
Szia! Én is szőke vagyok, sok-sok hajbalzsam és hajpakolás a titok!
2009. nov. 21. 17:50
 3/12 A kérdező kommentje:

Szia!

Mindig használok rá 1 vagon hajbalzsamot és hajpakolást is. Tejproteines,meg fene tudja hogy még milyen van itthon.

De sajnos ez sem segít az összegubancolódás kiküszöbölésében.. :S

Köszi a válaszokat.

2009. nov. 21. 18:04
 4/12 anonim ***** válasza:
Háát, ha megelőzni nem is tudod a hajhullást de megoldani meg lehet. lehet kapni egy csomó samponmárkába kifésülést segítő spray-ket szinte minden drogériában. pl. nekem gliss cur volt és naon szerettem. ja egyébként nekem is melírozva van a hajam szőkével. Nekem is hullik,de nem kócolódik.
2009. nov. 21. 18:25
 5/12 anonim ***** válasza:

Én festett szőke vagyok, de nekem sose volt még gubancos a hajam. Pedig nem használok rá semmit.

L/15

2009. nov. 21. 18:33
 6/12 anonim ***** válasza:
Alapból úgy mosom hogy ne gubancoljam nagyon össze, aztán balzsam rá, és aztán könnyű kifésülni. Bár nekem is sok hajam hullik ki. Néha csodálkozok hogy egyáltalán van még. Tervbe is vettem már az eredeti hajszínem visszaállítását.
2009. nov. 21. 18:44
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Azt a Gliss Kurt ki fogom próbálni :)

2009. nov. 21. 20:02
 8/12 maundrel ***** válasza:
nos ugyan én nem szőke vagyok, hanem barna, de nekem is ilyen problémám volt... :S:S annyira összegubancolódott hogy 2 órába telt mire kifésültem, és persze egy csomót "kitéptem". nos először is ne hajkefével fésüld ki a hajad, hanem bontófésűvel, kevesebbet fogsz így kitépni. Másodszor, ha neked is összegubancolódik akkor valószínűleg igen-igen töredezett lehet a hajad. nekem is az volt így a szép dús hát-középig érő hajamat le kellett vágatnom, mivel nem bírtam már hogy állandóan gubancos. :S így most alig vállig ér :(:( (ennyire gáz volt) de mostmár nem gubancolódik egyátalán és nagyon könnyen ki tudom fésülni :D De egy tipp: hajmosás után várd meg míg megszárad a hajad, és aztán ne hajkefével hanem bontófésűvel fésüld a hajad, ztán ha sikerült kifésülni jöhet a hajkefe. de sztem ha te is abban a cipőben jársz mint én jártam, akkor neked is a vágás marad :(((( ugyanis ezen balzsam nem segít, semmi egyéb csodatermék.... én már csak tudom annyi minden kipróbáltam... bármit csak le ne keljen vágatni, aztán még is csak ez lett belőle.:(
2009. nov. 22. 13:58
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

2 hete voltam fodrásznál és vágattam a hajamból mert a vége nagyon töredezett volt már. Most teljesen szép,semmi gond vele,csak ez,hogy teljesen összegubancolódik hajmosás után.

Többet nem fogok már vágatni mert így is hosszabb volt,és most nekem is vállamig ér. Ezt sem szeretem hogy ilyen rövid,de alig akar a hajam valamit nőni.. :/

A bontófésűs praktikát kikísérletezem majd :D

2009. nov. 22. 14:48
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Vékonyszálú hajad van?Mert az is lehet az oka,hogy mégjobban gubancolódjon.Én inkább a bona cure-t ajánlanám neked,az is Schwarzkopos mint a gliss cure,csak ez fodrász termék,és szerintem sokkal jobb,hatékonyabb.Kellékesbe tudsz venni.

2009. nov. 22. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!