Melírozott/Festett szőkék! Nektek is ilyen a hajatok?
Figyelt kérdés
Nos,az a problémám hogy akár melyik hajmosás után amikor szeretném kifésülni a hajam,rettentően össze van gubancolódva és a hajkefével mindig 1 maroknyi hajat tépek ki,akár milyen finoman is fésülöm. Nektek is ilyen,vagy csak én szenvedek ezzel? Esetleg valami praktikák erre hogy ne gubancolódjon ennyire össze?2009. nov. 21. 17:44
11/12 A kérdező kommentje:
Szia!
Igen,igen eléggé vékonyszálú hajam van.
Köszi szépen a tippet! :)
2009. nov. 22. 16:40
12/12 anonim válasza:
Velem is ugyanez volt, mikor szőkére volt melírozva a hajam. Annyira gubancolódott hogy nem tudtam vele mit kezdeni, befestettem barnára és sokat vágattam, hogy lejöjjön róla a melír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!