Festett szőkék lenne pár kérdésem?
Milyen sampont/balzsamot/pakolást használtok?
Milyen gyakran festitek?
Én mindig csak a tövét szoktam festetni fodrásszal, de a színe egy idő után "kifakul" sárgás és fénytelen lesz. Ti mit csináltok, hogy anélkül is szép maradjon,hogy rámennétek a végére is festékkel?
A lila bázisú sampon csak szőkített és ősz hajon működik. A festett hajon nem tapad meg.
Ha ki akarod pucolni a sárga árnyalatokat akkor vegyél lila bázisú hajszínezőt. A színező nem károsít és nem is világosít tovább, viszont van benne elég lila hogy közömbösítse a sárgaságot. Ilyen pl a palette tone creme 310-es árnyalata. Nagyon lila de ne ijedj meg tőle. Tényleg nem roncsol és nem is lesz tőle világosabb vagy fehér a hajad.
én veszek egy alap festéket (hamvasszőkét amit szoktam) és fodrászkellékesnél veszek egy színezőt amitől ezüst lesz a hajam. Ezt úgy szoktam hogy befestem,lemosóm a hatóidő után majd nedves hajra,/félig száraz hajra/ rákenem ezt a színezőt ami igen ezüst színű és 10 perc után ezt is lemosom. Amúgy jó mert nagy és 2000 ft 2-3 alkalomra elég szokott lenni, BES márka amúgy ezt mindenképp próbáld ki! Aztán hamvasító sampont használok,és Pantene ProV festett hajra való termékcsaládot. Hajpakolás ami balea,majd hajszárítás előtt hővédő spray és nem kiöblítendő szintén pantene proV festett hajra való balzsamja,megszárítom,rá meg Kallos tükörfény hajolaj!
Ez tudom soknak tűnik de megéri,mert így nagyon szép szőke a hajam károsodás nélkül,olyan mintha fodrásztól jönnék ki:) Ha kérdésed van szólj!
A hamvasszőkével nagyon vigyázz!! Én nem egyszer csesztem el vele a hajszínem... Totál szürkés sötétzöldes lett(mocsári árnyalat) és 10 évvel idősebbnek tűntem. Nem tudom , hogy tetszhet ez valakinek. Nem pártolom azt a szőkét sem ami rikító sárga, de a hamvasat sem. A samponjaimat pedig váltogatom,
Ezeket szoktam használni, az utolsó előtti(Herbal Essences-Ignite my colour) viszont nagyon jó legalábbis az én hajamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!