Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Festett szőkék! Mennyi időnkén...

Festett szőkék! Mennyi időnként mentek fodrászhoz festetésre?

Figyelt kérdés
Az unokanővérem havonta jár.. ha tényleg ilyen sűrűn kell a lenövés miatt akkor megéri szőkére festetni?
2010. jún. 19. 11:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Sose járok, magamnak csinálom. Kb. havonta festem a tövét. Ahhoz alig kell festék, szóval nem sok pénz az, amikor csak a tövét fested. Inkább csak a macera vele... Na persze a fodrász az más, mert neki mindenképp többet fizetsz, mint amennyi az a kicsi festék.
2010. jún. 19. 12:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Amikor szőke voltam (az eredeti hajszínem sötétbarna) két hetente kellett fodrászhoz járnom, mert nagyon gyorsan nőtt a hajam. Most visszafestettem az eredetire és így 2 havonta festem magamnak. A szőke nagyon elgyengíti, eltöri a hajat. Kétszer is gondold át, hogy befesteted e - én nem ajánlom.
2010. jún. 19. 12:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Havonta vagy gyakrabban. Borzasztóan igénytelen a kétcentis lenövés.

Nekem hosszú ideig volt szőke a hajam, kb háromhetente festettem otthon (mivel három fodrásznál is voltam és mind elszúrták, ha magamnak csináltam, akkor meg megtévesztően valósághű lett).

Pont azért nem vagyok már szőke, mert egy idő után meguntam a vacakloást vele és inkább levágattam.

Az unokanővéred jól csinálja, ezt a döntést (hogy megéri-e) neki kell meghoznia. Neki ezek szerint megéri.

2010. jún. 19. 12:18
 4/8 anonim válasza:

Szia!

Én fodrász vagyok,tehát nekem akár két naponta is lehetne festeni,mert helyben vagyok.:) De én csak 4-5 hetente szoktam.Az igaz ,hogy jobban károsítja a hajat,mint más színek,de ha tényleg jó szakemberhez mész,aki profi anyagokkal dolgozik, akkor ez a veszély is jóval kisebb.

Azt viszont valóban át kell gondolni,hogy tényleg akarod-e.Hiszed vagy sem, szőkének lenni egy életérzés.Nem csak az számít, hogy jól áll ,hanem az is, hogy tudod viselni,tudsz vele "azonosulni".És az azonosulás alatt nem a "megbutulást" értem,mert ugye sokan hiszik,hogy a szőke nők buták.:)

Én sokkal jobban érzem magam a bőrömben szőkén,még csak 2 éve ilyen a hajszínem és a vicc az egészben az ,hogy én voltam az a nő aki kijelentette, hogy na szőke az sosem lesz.:)))

Tehát a válaszom,megéri.Én már más hajszínt el sem tudnék képzelni magamnak,arról nem beszélve, hogy nem telik el úgy nap a munkahelyen, hogy valamelyik vendég ne ájulna el a hajszínemtől, hogy milyen gyönyörű és hogy mennyire jól áll.

2010. jún. 19. 12:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Az egyik barátnőm már 3 éve szőke és mindig házilag csinálja kb. havonta.Régen középbarna egészséges,dús haja volt,aztán fokozatosan ment tönkre és mára már nagyon elvékonyodott,száraz haja lett.Növeszteni akarja,de mivel mindig letörik a vége,ezért a vállig is épphogy leér.A szőkén a lenövés iszonyat ronda,igénytelen látszatot nyújt.Szóval sokkal többet kell foglalkozni egy szőkére festett hajjal és jobban kell ápolni,mert elvékonyodhat,kiszáradhat a hajszál.Amúgy szerintem szép a természetes szőke haj,csak abból kevés van.
2010. jún. 19. 13:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Én két fodrászkodás között kicsit több mint másfél hónapot várok. Tehát mondjuk 3 havonta kétszer megyek. Nekem a fodrász 8000 körül csinálja a szőke festés bele világosabb szőke melír. Mosás vágás szárítás stb... Váll alá ér a hajam pár centivel, most énis növesztem. Az alap hajszínem barna inkább sötét mint világos.

Szerintem átlagos sebességgel nő a hajam, de rendszeresen 2-3 naponta mosom, így sosem zsíros és sokkal kevésbé feltűnő, ha már mondjuk kicsit lenőtt.

Bizonyítékul azt tudnám mondani. hogy mielőtt megyek a fodrászhoz és előfordul, hogy megemlíten ismerősöknek, barátoknak vagy a páromnak mindig mindeki rácsodálkozik, hogy minek? olyan jól néz ki! :D

Hetente, kéthetente teszek rá egy hajpakolást, amúgy csak samponnal balzsammal mosom. + pár borsószemnyi egyenesítőt kencét a végekre.

Nekem amúgy abszolút megéri voltam már vörös is, az is jól állt mivel zöld szemem van, de a szőke az abszolút befutó, sokkal jobban felfigyelnek rám azóta. :)

2010. jún. 19. 14:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Én havonta festem a tövét itthon. Igazából már ráférne 3 hetente, mert gyorsan nő a hajam, de eléggé károsítja a szőke festék.
2010. jún. 19. 17:25
 8/8 anonim ***** válasza:
3-4 hetente festem magamnak. Fodrásznál kicsit sok lenne, mivel nekem szőkíteni is kell elkér érte havonta 6 ezret. De házilag a havi összköltsége kb 600 Ft.
2010. jún. 19. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!