Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen Rossman-os dolgokat...

Milyen Rossman-os dolgokat használtok? Mire? Ár?

Figyelt kérdés
És mennyire vagytok megelégedve velük?
2013. jan. 10. 16:40
 1/6 anonim ***** válasza:

A körömlakklemosójuk az egyik legjobb. Az ára a minőségéhez képest fantasztikus.

Mást nem igazán, a vattapamacsukat használom még, nekem megfelel az is:).

2013. jan. 10. 16:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Dezodor, tampon, betét, tusfürdő, sampon, balzsam, szőlőzsír. Teljesen meg vagyok elégedve velük.

Dezodor 300 ft. Tampon 62 db-o 1200, tisztasági 50 db-os 600 körül van, tusfürdő változó attól függ milyet veszek, sampon, balzsam 400 ft körül van.

2013. jan. 10. 16:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Rival de loop sminklemosó, gyümölcssavas bőrradír,

Alterra növényi szappanok, tusolóradír,

Synergen kókuszos testvaj, arcvíz, hidratáló krém... meg nem tudom még mim van:D olcsóak és jók.

2013. jan. 10. 17:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Körömlakklemosójuk nekem is állandó lett.

Másik szerelmem az az Isana professional oil care sampon,az egy telitalálat a javából, mellette az isana öblítést nem igénylő hajpakolása jött be igazán.

Negatív az isana hajhab és hajlakk az nem ér sokat sajnos,nagyon gyengék,valamint a waxuk egy közepes minőség.

2013. jan. 10. 17:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem mostanában a kedvencem a limitált téli folyékony szappanjuk (piros színű, fahéjas az illata). Tusfürdőt szoktam még venni ott (mind jó, amit eddig próbáltam), és az Isana ajakápolót szeretem még nagyon (az extra száraz szájra valót).
2013. jan. 10. 20:24
 6/6 anonim ***** válasza:

5. vagyok újra. A folyékony szappan 300-350 Ft. A tusfürdők is 300 Ft körül vannak, az ajakápoló szintén.

Ami nagyon nem jött be az az arclemosója a Rossmannak, (kék színű radírozó szemcsék vannak benne), mert kettőt vettem egyszer akcióban, és mindkettőnek elromlott az adagolója, ezáltal nem volt túl könnyű használni.

2013. jan. 10. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!