Lányok, akik borotvával szőrtelenítetek! Milyen fajta krémet, borotvát és egyéb dolgokat használtok?
én csak a lábaimat borotválom a többit epilálom.
a gilette satin care, érzékeny bőrre való borotvazseléjét használom, és ha éppen száraz a bőröm és időm is van rá akkor johnsons testápolóval kenem be :)
17/L
Én nem veszek női borotvát,mert az eldobható ócska,a cserélhető pengést meg gyengébbnek csinálják,mint mondjuk a pasiknak való,és többször kell cserélni a pengét,ráadásul drágább is csak azért,mert nőinek nevezik,és rózsaszín. Ezért én szépen vettem magamnak egy gillette mach 3-at,és nekem nagyon bejön. 4-5 hónapig is elvan egy penge,pedig minden másnap használom. Fürdés közben szőrtelenítek,és nem veszek külön habot,csak bekenem a lábam tusfürdővel,és úgy csinálom.
Kicsit uncsi állandóan borotválni,de én nem bírom a gyantát,sem az epilálást,a szőrtelenítő krémek meg nem érnek egy kalap szart se. :)
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!