Most fogunk lassan szülni, és az utolsó dolgokat szerezzük be, ehhez lenne egy kérdésem! Cumisüvegből mennyit és milyet vegyünk? És cumit? A cumisüveghez van valami nagyon hasznos dolog, amit használtok?
Szia!
Szintén 3 cumisüveget vettem. Egy üveget (szerintem ez a legjobb), egy MAM-os szelepeset (kólika elleni) és egy 125 ml-es picit víznek. A cumi 1-es lyukú legyen (legkisebb). Játszócumiból is a legkisebbet vedd (O-3hónapig).
Remélem nem lesz cumisüvegre egyhamar szükséged, hosszan tudod majd szoptatni a babád...:)
Nem tudom, hogy hogy állsz a szoptatás kérdéssel, de gondolom az anyák többsége úgy áll hozzá, hogy ha lehet, szoptatom a babám. Én is így gondoltam, de azért arra is fel kell készülni, mi van ha nem. Így én vettem mellszívót, ahhoz adtak egy cumisüveget (avent) 125 ml-et, és még vettem belőle mégegyet.
Majd úgy jártunk, hogy a mellett, hogy fejtem, a babám az esti szopinál állandóan beludt, ezért úgy pótoltam neki az anyatejet, hogy amit lefejtem, azt adtam oda neki cumisüvegből, mert akkor legalább nem aludt. Szóval este cici+cumisüveg volt. Nem lett cumizavaros, és legalább elfogadta a cumisüveget, így később másra is ráhagyhattam, tudta etetni.
Sokáig elég volt a 125 ml-s, de aztán vettem egy 260-asat, mert annyi tejet fejtem egy nap az elején, hogy egy 125 ml-sbe nem fért el az aznapi.
8 hóanpig szopizott a babám, utána este tápszerrel egészítettük ki (ami addig anyatej volt), akkor vettem meg a második 260-as cumisüveget. 6 hónapos korától az egyik 125-öset vizesnek fogtuk be, a két nagyból a tápszert kapja, és a mellszívóval már eltettem azt amit hozzá kaptunk. Így elég volt ennyi üveg.
De ha tápszeres lett volna, szerintem 1-2-vel több kell.
És műanyag (vagy üveg hatású műanyag) mert ha dobálja, ne törjön, meg ne is legyen nehéz....
De én nem is láttam, nem is gondolkodtam üvegben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!