Hogyan etessem meg cumisüvegből?
Figyelt kérdés
Babám most 5 hónapos, anyatejet eszik, de mivel reggel sok tejem van, du. kevesebb, ezért le szoktam fejni és du. cumisüvegből kap pótlást. Eddig szépen megitta cumisüvegből a pótlásait. De néhány hete(mióta jön a fogacskája) nem akarja.Iszonyat cirkuszt csinál, lökdösi ki a nyelvével. Éhesnek éhes, mert a cicit még szívná, de sajnos nincs annyi tejem. Van vmi ötletetek? Már próbálkoztunk többféle cumival, játékkal elterelni a figyelmét... semmi. Most kávéspohárból itatom.2011. okt. 19. 13:18
1/4 anonim válasza:
Ha a pohárból megissza (próbálhatod csőrösből is, vagy lehajtott szélű pohárból), akkor inkább ne erőltesd a cumisüveget. Jobb neki, ha inkább nem szokik rá.
2/4 anonim válasza:
Tudod miért van így a tejed? mert fejed reggel. ha nem fejnéd le reggel és többbet raknád cicire délután akkor lenne több tejed délután.
amúgy nem tudsz vele mit kezdeni.
én elkezdeném a hozzátáplálást, így az ebéd lassan kiesne és több tejed maradna délután, estére.
3/4 anonim válasza:
Utolsó hozzászóló szerintem kicsit ellentmondásos. Azt mondja tedd többször cicire, hogy több legyen a tejed, aztán pedig, hogy kezdd el a hozzátáplálást, hogy minél előbb essen ki a déli szopizás, hogy délutánra több legyen a tej. Szerintem épp azért lesz megint délutánra kevesebb. A hozzátáplálás elkezdése egyébként szerintem sem rossz ötlet, de a gyümölcs (később főzelék) után mindenképp szoptasd meg, hogy a ne kezdjen el apadni a tejed. A fejéstől pedig nem fog apadni a tej. Én két hónapig csak fejtem az ikreimnek, mert picik voltak és nem tudtak szopni és egyáltalán nem apadt a tejem. Sőt...
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Egyenlőre nem szeretném még mással etetni. Jövőhéten műtik sérvvel, és majd csak azután akartam elkezdeni bevezetni a gyümölcsöket. Próbáltam már, hogy nem fejtem le reggel a tejem, de több se lett, és elég kellemetlen, mikor máj fáj a melled a sok tej miatt.
2011. okt. 19. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!