Milyen cumisüvegből etessem sokat bukó kisfiamat?
Kisfiam tápszeres baba, sokat bukik. Kapott antirefluxos tápszert, de szeretném a bukásokat azzal is csökkenteni, hogy megfelelő cumisüveget használunk. Ti milyen márkájút javasoltok? Melyik az a típus, amivel a lehető legkevesebb levegőt nyeli evés közben? Mindegyikre ráírják, hogy antikólikás, de amiket eddig használtunk valahogy nem váltak be ilyen szempontból!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nagyon bukós és hasfájós volt a kisfiam, nekünk az avent vált be. (azért is jó, mert széles nyakú a cumisüveg, könnyű elkészíteni a tápszert)
Bármilyet választasz arra figyelj, hogy olyan legyen amelyiken még átmegy a tápszer, ne ömöljön belőle, mert akkor nagyon gyorsan eszi meg és ki is bukja. Nagyon sokáig az 1-es mérettel etettem, nemrég tértünk át a 2-re. (milumil optima ar-t eszik, de van olyan ami sokkal sűrűbb)
ez a legjobb levegőnyelés ellen:
6 hónapos koráig Avent-et használtunk, de akkor valamiért folyton kiköpte a cumit, nem akart enni. Vettem Nuk First Choice típusú üveget, abból gyorsabban jön a tápszer, el is fogadta. Viszont néhány hét használat után súlyosbodott a bukás, még 3 órával az evés után is gyakran előfordult! Visszatértem az Aventhez, de párom javaslatára eggyel nagyobb cumival kezdtük használni, 3-assal, mondván, hogy talán az volt a baja, hogy a kettesből már nem jött elég gyorsan a tápszer. De olyan furcsán eszik ezzel a cumival, mintha túl hosszú lenne neki a szívókája, cuppog rajta, ki-kiköpi. A Nukkal ezt nem csinálta. Szóval tanácstalan vagyok...Ha most nekifogok Mam cumisüvegeket venni, szerintem Apa elkerget itthonról, mert valóságos cumisüveg arzenál van már a szekrényben, kisebb vagyon... Ráadásul az sem biztos, hogy beválik a kisfiamnak. Bár ahogy néztem, hasonló az etetőcumija, mint az Aventnek, csak rövidebb.
Köszönöm, hogy írtatok, és várom a véleményeteket továbbra is!
Én is a MAM-ot ajánlom! Amit darabjaira lehet szedni.
Az Aventből nem tudott inni a lányom, hosszú volt a szívókája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!