Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most fogunk lassan szülni, és...

Most fogunk lassan szülni, és az utolsó dolgokat szerezzük be, ehhez lenne egy kérdésem! Cumisüvegből mennyit és milyet vegyünk? És cumit? A cumisüveghez van valami nagyon hasznos dolog, amit használtok?

Figyelt kérdés
2010. okt. 7. 11:30
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem nem sértődött meg a kérdező, csak ő is olyan, mint pl. én, hogy inkább csak otthon (valakinél szobában) idegenektől mentes helyen szeretne szoptatni. Ha mentünk valahová, én is mindig lefejt tejet vittem és adtam cumisüvegből, mert egyszerűen nekem sem megy a "csak előkapom" módszer. Nem vagyunk egyformák.

És én ezért is áldom az eget, hogy már kiskora óta használtuk a cumisüveget is, mert így legalább elfogadta máshogyan is a tejet, később tápszert, nem csak a cici volt. Pl. az egyik barátnőm babája nem iszik cumisüvegből, nem is tudja ráhagyni másra az etetést, hogy kicsit kikapcsolódjon... :o(

Én nem voltam a tea ellen, édesköménymagból és ánizsmagból csináltam teát általában minden nap a fiamnak, de nem is ivott belőle, csak 20 ml-ket. Később, mikor a hasfájásra a Gripe watert adtam, teába keverve kanállal adtam neki oda. A hozzátáplálás kezdetén nagyon szépen kezdett kanálból enni.

Szóval én úgy vagyok vele, hogy ok, hogy a cici a minden, és nem kell neki 6 hónapos koráig más, de azért nem árt, ha megismer mást is ami a mi életünket is megkönnyítheti.

A poharat is használhattuk volna, de nekem a mai napig nincs sajnos türelmem hozzá, mert az egész tartalma a nyakában landol. Kicsit eltértem a témától, de te is látod, hogy mennyire eltérő infokat kapsz, és nem azért, mert csak az egyik jó, a másik nem, hanem mert mindenkinek más vált be. Majd te is kitapasztalod, hogy neked és a babádnak hogy lesz jó.

A cumihoz nem tudok hozzászólni, Mi nuk-ot vettünk, 2-t, a többi mam-os újságban volt, meg a csomagban... a fiam nem nagyon használta, 6 hónapos korában már azt sem tudtam, hol vannak a cumijai, most keresgettem meg és dobtam ki őket. Valahol az 1. oldalon válaszoltam, a 10 hónapos fiúcska anyukája...

2010. okt. 8. 09:25
 22/22 A kérdező kommentje:
Ngaoyn köszönöm a kommented:)))!!!
2010. okt. 8. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!