Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 28 év feletti nők, Ti mivel...

28 év feletti nők, Ti mivel tisztítsátok az arcotokat és milyen kozmetikai dolgokat használtok?

Figyelt kérdés
2010. dec. 5. 15:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
reggel és este arctej és tonik, utána reggel hidratáló krém, este tápláló krém+szemránckrém. Heti 1x radírozom szemcsés arcradírral. Amúgy felszíni vízhiányos a bőrtípusom, és kozmetikus vagyok.
2010. dec. 5. 15:37
 2/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod! megírnád még légyszives a márkanevét azoknak amiket használsz?
2010. dec. 5. 15:44
 3/12 anonim ***** válasza:
persze. Arctej: Stella. Tonik és radír:m FitoFruit, mindenféle krém: Gigi
2010. dec. 5. 16:43
 4/12 anonim ***** válasza:
58%
!!!! TISZTÍTJÁTOK!!!!!!
2010. dec. 5. 20:25
 5/12 anonim válasza:
T I S Z T Í T J Á T O K ! és nem tisztítsátok! Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
2010. dec. 7. 16:32
 6/12 anonim válasza:
Tisztíccsátok!
2010. dec. 7. 20:14
 7/12 anonim válasza:
Leginkább vízzel tisztíccsuk!
2010. dec. 7. 23:01
 8/12 anonim válasza:

Először is!Helyesírás 1 tisztítjátok és tisztítjuk....hihetetlen aki azt írta tisztitccsák!!!!

Én javasolnám a helyesirás szótár elővételét!

Az adott kérdésre:Én személy szerint reggel gyogynövényes szappant használok hideg vizzel,utána egy aloevera levelet kettévágok és bekenem vele az arcomat!hetente egyszer méz+élesztő!30 éves vagyok egy gyermek édesanyja és nem néznek 20-nál több nek!Bár én nem cigizek,sok gyogytea+nem festem magam.Ami ugyebár tönkreteszi a bőrt hiába a legjobb minőségű tewrmék az akkor is árt!

2010. dec. 9. 12:24
 9/12 anonim válasza:

stemély szerint ,,s" helyett ,,j"-vel:-)))))

de lehet, hogy a Te bőrödnek jó az ,,s"

vagy épp ez a baj, és ezért kérdezed???

2010. dec. 10. 14:53
 10/12 anonim ***** válasza:
Olyat használj, de szigorúan csak 28 felett, ami az orrodat is tisztíccsa!
2010. dec. 12. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!