Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 28 év feletti nők, Ti mivel...

28 év feletti nők, Ti mivel tisztítsátok az arcotokat és milyen kozmetikai dolgokat használtok?

Figyelt kérdés
2010. dec. 5. 15:23
1 2
 11/12 anonim válasza:

A helyesírási hiba valóban zavaró - bár ez minden 10. feltett kérdésnél panaszként felróható lenne...

Én 33 vagyok. Minden nap sminkelem magam, és nem értek egyet az egyik előtte hozzászólóval, miszerint az tönkreteszi a bőrt, ugyanis a jó minőségű krém, a megfelelő alapozás, ápolás, és az esti lefekvés előtti arctisztítás is része a napomnak, márpedig így épphogy megvéd egy jó minőségű alapozó, amely fényvédő faktort is tartalmaz. Kb. 5-8 évvel szoktak fiatalabbnak nézni ismeretlenek.

Én mindig tonikkal kezdek (Clarins - peach). Erre egy könnyű textúrájú krémet teszek (Vichy-Aqualia Thermal), és a szemem alá is viszek fel egy kis szemránckrémet. Hagyom ezeket beszívódni. Utána jön az alapozó (Maybelline-Afiinitone Mineral). Nyáron mindig használok külön egy 50-es faktorú fényvédőt is, amely egész nap kitart, és megvéd a fény káros, öregítő hatásaitól. (La Roche Posay).Az alapozóra nem mindig teszek porpúdert, de a szemhéj részen igen, hogy a rá feldolgozott smink tartósabb maradjon, ne csomósodjon össze nap végére. Este mindig letörlöm sminklemosókendővel, áttörlöm egy kis tonikkal, és éjszakai krémet viszek fel az arcomra, a szemem alá pedig szemránc krémet. Rengeteg féle krém kapható már manapság, igény és pénztárca függvényében, de szerintem nagyon fontos, hogy életkornak megfelelőt használjon az ember, mert ha már most elkezdenék pl. használni egy idősebb bőrre való krémet, akkor később mi fog hatni?

2010. dec. 12. 14:50
 12/12 anonim ***** válasza:
nyelvtan.. minek? xD
2011. febr. 8. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!