Csak én vagyok ilyen pasi, aki undorodik ezektől?
Igazából szeretem ha egy nő természetes. Például sokan akarnak plasztikázni majd. Minek? Még a leendő feleségemnél is szakításra való ok lenne a plasztika, főleg a mell.
A másik, hogy nagy divat lett a hajfestés. Szintén minek? Ha valaki szőke, akkor szőke, ha valaki fekete, akkor fekete, sokkal jobb ébredés után eredeti hajba harapni, mint ha valaki befesti a haját és abba.
3. dolog ami meg végképp lelövi az automatát nálam, az meg az, ha valaki hétköznapi viseletre magassarkúban megy, vagy akár iskolában (18 év felett) táska helyett valami "redikül"-ben hordja a cuccait. (nem oldal vagy kézitáskáról beszélek)
A sminkesedés még csak-csak elmegy, mármint kis mennyiségben. Bár a rúzst utálom, ellehetetleníti a csókot vagy akár szájra puszit.
TE kevered a szezont, a fazonnal!
Jössz a kérdésben kiírt igényeiddel, közben pedig kiderül, hogy NEM is az a bajod, hogy ki hogy merre mit hord és hogy néz ki, hanem az,
hogy szerinted bizonyos életkorban még nem kellene ilyen dolgokkal foglalkoznia a lányoknak.
Tudod, mit? Ezt velük meccseld le! Az általánosításokat pedig felejtsd el!
Igen, abban egyetértünk: iskolába (általánosságban véve) nem való a női táska. Miért? Mert nem fér el benne az összes szükséges holmi (tankönyvek, füzetek...), így sok minden otthon marad.
Kivétel: ha valakinek rövid napja van, és tényleg nem kell többet cipelnie. Minek vinne ekkor háti- vagy válltáskát (iskolait)?
Magassarkú 18 alatt. Valóban. Tény és való nem túl egészséges a fejlődésben lévő szervezetnek.
De azzal mi a bajod, ha egy felnőtt nő hordja? Nem a te korosztályod! Amit lehet Jupiternek, abba ne szóljon bele a Kisökör!
Látod, hogy milyen rosszul fogalmaztál a kérdésben?
Hajfestés. 18 alatt (egy-két szerencsétlent leszámítva, aki nem nyert a genetikai lottón) tényleg csak esztétikai célja van.
A felnőtteknél viszont NEM. Meglepően gyakori, hogy valaki már huszonévesen őszül. Magyarán nem sokáig lehet természetesnek maradni, ha csak nem akar valaki hátrányos helyzetbe kerülni pl. munkakeresés területén (el se hiszed, hogy mennyit öregít és a munkáltatók NEM szeretik az öregebb nőket, mert róluk feltételezik, hogy gyerekük van, vagy nemsokára lesz.... és ez csak 1 példa).
Plasztika.
Még jó hogy a te korosztályodban egy sincs!
Elvileg nem is lehetne 18 alatt.
Hogy kerülhetett ez egyáltalán a szempontjaid közé?
úgy hogy 23 éves nővel flörtölgetek épp.
Engem nem vonzanak a fiatal csajok. És a korombeliekse pont azért amiket leírtam. De ettől független egy 23-évestől is elvárom ezt :D
Szerencsére neki lakáshitele van (lehet rossz poén), ami miatt ez elég kemény lenne :D Mármint a plasztika.
Nem értem hogy jön ide a kis vagy nagy mell. Nem is a mell miatt van bajom a plasztikával hanem a műiesség miatt.
De leírtam már egyszer hogy a mellnek számomra nincs egy akkora hűde nagy szerepe szexuális téren sem.
Mellesleg szerintem ha minél kisebb annál cukibb. Bár ha valaki átlagos méretű mellel születik azért se fogom megkövezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!